Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
26.08.2020 10:35

Nemocnica ako prvá na Slovensku prinesie virtuálnu prehliadku pôrodnice


Snímka zdroj: (tasr).


Virtuálnu prehliadku namiesto osobnej návštevy ponúka Fakultná nemocnica (FN) Trnava budúcim mamičkám.


Zariadenie pravidelne v prvý pondelok v mesiaci organizuje prehliadky, aby sa rodičky zoznámili s prostredím pôrodnice. Z dôvodu ochrany v súvislosti s ochorením COVID-19 ich vedenie FN zrušilo. Informoval o tom referent pre vzťahy s verejnosťou Matej Martovič.      

Nemocnica prináša projekt virtuálnej prehliadky pôrodnice ako prvá na Slovensku v spolupráci so spoločnosťou Opium.system. „Z pohodlia domova si mamičky budú môcť prezrieť prostredie s výkladom vedúcej sestry. Pôjde o 360° prehliadku, čo znamená, že budú vidieť celú pôrodnicu, ako keby sa v nej nachádzali,” dodal Martovič.      

Prehliadka sa bude konať v utorok 25. augusta o 14.00 h na http://bit.ly/FNprehliadka. Predtým bude cez formulár na stránke http://bit.ly/FNotazky možné položiť otázky, ktoré ich okolo pôrodu a pôrodnice zaujímajú.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.03.2020
TTSK vyčlení 60 lôžok v zariadeniach sociálnych služieb
Trnavská župa, v prípade núdze, vyčlení časť lôžok v zariadeniach sociálnych služieb, poskytujúcich dennú a týždennú formu služby, pre pacientov Fakultnej nemocnice Trnava. V zariadeniach tohto typu, ktoré má župa v zriaďovateľskej pôsobnosti, je od 16. marca prerušená prevádzka.
viac
18.07.2020
Jubilejná „tisícka“ padla v žilinskej pôrodnici o mesiac skôr
V Žilinskom kraji ostáva vzhľadom na počet pôrodov najobľúbenejšou pôrodnica Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline. Záujem stále rastie a tisícu tohtoročnú mamičku tu privítali dokonca už o mesiac skôr ako vlani.
viac
03.11.2022
Históriu chemickej továrne na Majdane spoznajú turisti na prehliadke
Séria bezplatných prehliadok Nepoznané miesta regiónu Trnava pokračuje v sobotu (5. 11.) exkurziou na majetku šľachtického rodu Pálffy v Malých Karpatoch.
viac
28.10.2023
Nemocnici opäť pomohli Stonožkári. Hrozí však, že výnimočný projekt skončí
Jedinečný projekt ručne maľovaných vianočných pohľadníc pomáha žilinskej nemocnici už od roku 2002. Občianske združenie „Priatelia Stonožky“ podporilo počas tejto doby rozvoj oddelení Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline finančnými darmi v celkovej výške 125.969,88 eur a 3.156 USD.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %