Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
20.08.2018 04:05

Návštevníci zoo môžu spoznať život včiel


ZOO Bojnice


Aktuálny týždeň v Národnej zoologickej záhrade v Bojniciach patrí včelám. Podujatie, v rámci ktorého budú môcť návštevníci spoznať ich život, začalo v pondelok a potrvá do piatku (24. 8), informovala hovorkyňa zoo Simona Kubičková.


"Pre návštevníkov sme pripravili ukážky včelích produktov, pomôcok včelára i ochutnávku medu. Spoznať budú môcť prácu včelára a dozvedieť sa veľa zaujímavostí o živote síce drobných, ale potrebných tvorov," priblížila Kubičková.       

Súčasťou podujatia bude podľa nej i včelia súťaž a stanovište s aktivitami pre malých aj veľkých. "Stanovište nájdu návštevníci pred výbehom medveďov, a to vždy od 10.00 h do 16.00 h," dodala.       

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.06.2016
Bojnický letný slnovrat 2016 už tento víkend
Oblastná organizácia cestovného ruchu Región HORNÁ NITRA – BOJNICE organizuje v sobotu 18. 6. v Bojniciach 2. ročník multižánrového podujatia, ktorého hlavným cieľom je propagácia potenciálu cestovného ruchu v známej a obľúbenej turistickej destinácii.
viac
25.08.2020
Na niekdajšiu tradíciu kachliarstva nadviaže nový festival remesiel
Bojnice boli v minulosti známe kachliarskym a hrnčiarskym remeslom.
viac
03.01.2023
Na Bojnický zámok sa vrátia strašidlá, múzeum vyhlásilo autorskú súťaž
Slovenské národné múzeum (SNM)- Múzeum Bojnice pripravuje podujatie, ktorým na Bojnický zámok prinavráti duchov a strašidlá. Na zabezpečenie prvého ročníka Strašidelného zámku vyhlásilo autorskú súťaž.
viac
29.07.2023
Život a remeslá v stredovekej Žiline pripomenuli na podujatí Stredoveký deň
Stredoveké remeslá, kuchyňu či boje mohli spoznať v piatok na Mariánskom námestí v Žiline návštevníci podujatia Stredoveký deň. Podľa primátora Žiliny Petra Fiabáneho je cieľom podujatia priblížiť to, ako mohlo mesto vyzerať v stredoveku.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %