Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
04.12.2016 07:40

Najvyššie ocenenia si v súťaži ZlatyErb.sk odniesli Martinčania


Snímka: (ums)


Počas 15. ročníka Medzinárodného kongresu ITAPA 2016 vyhlásili v hoteli Crowne Plaza v Bratislave výsledky v poradí už 13. ročníka súťaže ZlatyErb.sk 2016.


Súťaž ZlatýErb.sk každoročne vyhlasuje Únia miest Slovenska a občianske združenie eSlovensko pod záštitou vysokých ústavných činiteľov Slovenskej republiky v spolupráci so Združením informatikov samospráv Slovenska ZISS a medzinárodným kongresom ITAPA. Záštitu nad súťažou aj tento rok prevzal Peter Pellegrini, digitálny líder SR a podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu.

Hlavným cieľom súťaže ZlatyErb.sk je podporiť informatizáciu slovenských samospráv, výmenu skúseností, oceniť výnimočné projekty a ohodnotiť snahu zástupcov samospráv účinne využívať informačno-komunikačné technológie smerujúce k zvýšeniu kvality ich služieb pre verejnosť.

V 13. ročníku súťaže odovzdávali ocenenia Erika Jurinová, predsedníčka Výboru NR SR pre ľudské práva a národnostné menšiny; Milan Galanda, generálny sekretár ÚMS a Lucia Kondáš, zástupkyňa medzinárodného kongresu ITAPA.

Ceny „ZlatyErb.sk“ boli udeľované v troch hlavných kategóriách: Najlepšia stránka obcí, Najlepšia stránka miest a mestských častí a Najlepšia stránka samosprávneho kraja.

Viac v Obecných novinách č. 47-48/2016 na str. 13

Autor: (ums)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.01.2019
Zber nápojových kartónov priniesol ZŠ Veľkomoravská v Trenčíne 2500 eur
Základná škola na Veľkomoravskej ulici v Trenčíne sa stala absolútnym víťazom súťaže v zbere použitých nápojových kartónov. Súťaž pre žiakov desiatich základných škôl v Nitre, Banskej Bystrici a v Trenčíne podporili občianske združenie Envi–Pak a Tetra Pak.
viac
05.09.2019
Počas Slovenského dňa kroja sa dozvieme, ktorá obec získa titul Dedina roka 2019
Názov víťaznej obce jubilejného 10. ročníka súťaže Dedina roka 2019, nad ktorým prevzal záštitu minister životného prostredia SR László Sólymos, sa dozvieme v sobotu 7. septembra popoludní po 16.30 hod. počas sprievodného podujatia Radvanského jarmoku - Slovenský deň kroja.
viac
16.10.2020
Európska komisia: Víťazi súťaže REGIOSTARS 2020
Európska komisia včera vyhlásila víťazov súťaže REGIOSTARS za rok 2020, v rámci ktorej sa oceňujú najlepšie projekty v oblasti politiky súdržnosti v celej Európskej únii.
viac
12.01.2021
Víťaz Ceny európskych zelených miest
Belgicko zvíťazilo nad projektmi z ďalších piatich krajín. Slávnostné odovzdávanie cien sa uskutočnilo v rámci stretnutia o úspešnom využívaní zelených plôch v mestských oblastiach. Kvôli pandémii sa diváci podujatia zúčastnili digitálne.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %