Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
22.05.2021 10:55

Náčelníka prešovskej mestskej polície ocenili v Košiciach


Náčelník mestskej polície v Prešove Ján Andrejko


Náčelník mestskej polície v Prešove Ján Andrejko si prevzal v susedných Košiciach ocenenie za zásluhy o bezpečnosť v meste a bezpečnosť jeho obyvateľov.


Prešovský náčelník mestskej polície Ján Andrejko, ktorý je zároveň prezidentom Združenia náčelníkov obecných a mestských polícii SR sa v stredu 19. 5. 2021 zúčastnil oceňovania osobností verejného a spoločenského života a príslušníkov Mestskej polície mesta Košice v areáli košického magistrátu, kde si prevzal ocenenie z rúk primátora Jaroslava Polačeka. Ten v ďakovnom liste adresovanom náčelníkovi vyzdvihol aj jeho pomoc pri rozvoji Mestskej polície mesta Košice a výrazný podiel na zvyšovaní bezpečnosti na Slovensku.

„Toto ocenenie si veľmi vážim a vnímam ho aj ako poďakovanie za moju dlhoročnú aktivitu v oblasti verejného poriadku, bezpečnosti v mestách a obciach, a to nie iba v meste Prešov ale v rámci celého Slovenska,“ uviedol náčelník mestskej polície v Prešove Ján Andrejko.

Autor: (ts-MsÚ Prešov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.03.2017
Meskáčik medzi sluchovo postihnutými
Prešovskí mestskí policajti získali zaujímavú skúsenosť. V rámci projektu Meskáčik pomáha totiž zavítali medzi sluchovo postihnuté deti.
viac
05.02.2018
Mesto vyhlásilo výberové konanie na náčelníka mestskej polície
Vranov nad Topľou vyhlásil výberové konanie na obsadenie funkcie náčelníka mestskej polície (MsP). Záujemcovia o túto pozíciu môžu svoju písomnú prihlášku spolu s požadovanými dokladmi podať najneskôr do 5. februára do 14.00 h. Informovala o tom hovorkyňa radnice Eva Fedorňáková.
viac
25.04.2019
Košická mestská polícia má aj envirohliadky
Služba ochrany životného prostredia, takzvaná environmentálna hliadka, funguje od konca marca na každej stanici Mestskej polície (MsP) Košice. Ako magistrát informuje na svojej webovej stránke, zatiaľ 20 špeciálne zaškolených mestských policajtov sa po novom zameriava aj na kontrolu stavieb, odpadov
viac
03.06.2020
Kežmarskí poslanci sa zaoberali zmenou rozpočtu a menovali aj náčelníka MsP
Mestské zastupiteľstvo v Kežmarku sa zaoberalo plánovanou zmenou rozpočtu, ktorý ovplyvnila pandémia, vymenovaním nového náčelníka mestskej polície (MsP) či znížením poplatku za prenosnú parkovaciu kartu pre prevádzkovateľov ubytovacích zariadení.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %