Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
03.12.2021 08:35

Na štadióne ŠK Lokomotíva chcú postaviť skatepark


Ilustračná snímak: (tasr).


Do 17. decembra majú možnosť prihlásiť sa na trnavskej radnici záujemcovia o realizáciu projektu budúceho skateparku v Trnave.


Na štadióne ŠK Lokomotíva na sídlisku Družba ho chce mesto pre verejnosť vystavať za zhruba 70.000 eur. Informuje o tom vestník verejného obstarávania.

Na skatepark chce mesto využiť asfaltové ihrisko s rozmermi 25 krát 40 metrov, ktoré nie je v súčasnosti v dobrom stave a vyžaduje si opravu. Po novom by na ňom mala byť umiestnená konštrukcia kovového skeletu v kombinácii s drevenými jazdnými plochami, a to podľa návrhu úspešného uchádzača, ktorý prevezme na seba aj výstavbu.

Primátor Peter Bročka k projektu na sociálnej sieti uviedol, že mobilný skatepark by mal byť prechodným stupňom k realizácii väčšieho projektu, ktorý mesto chystá. Výstavba by sa podľa neho mala uskutočniť na jar budúceho roka.

V súčasnosti nemajú skatebordisti žiadnu oficiálnu plochu, kde by sa mohli realizovať, okrem menších rámp, ktoré si vybudovali. Posledný skatepark fungoval na kúpalisku Slávia ešte pred jeho prestavbou. Mal však takisto drevené prvky, ktoré treba po dvoch-troch rokoch obnovovať, k čomu už nedošlo.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.02.2017
O vypracovanie projektu obnovy hradieb nemal nikto záujem
Ani jeden záujemca nereagoval na výzvu trnavskej radnice predložiť cenovú ponuku na vypracovanie projektovej dokumentácie obnovy stredovekých hradieb na Hlbokej ulici. Mesto zverejnilo výzvu s uzávierkou 3. februára, odozva však bola nulová.
viac
18.01.2018
Projekt miniTrnava hľadá spolupracovníkov na tento rok
Po úspešnej premiére vlani v lete bude aj tento rok fungovať prázdninový projekt mesta detí - miniTrnava. Po tri týždne od začiatku júla poskytne malým Trnavčanom možnosť plnohodnotne tráviť dni voľna. Teraz hľadá spolupracovníkov.
viac
29.10.2020
Prebieha obchodná verejná súťaž na štyri nehnuteľnosti
Ešte dva týždne môžu záujemcovia predkladať cenové ponuky na kúpu nehnuteľného majetku trnavskej župy v 32. kole obchodnej verejnej súťaže. Tri zo štyroch nehnuteľností sú na predaj ponúknuté opätovne s cieľom získať výhodnejšie cenové ponuky.
viac
09.03.2023
Mesto Trnava vyhlásilo súťaž na výstavbu novej kompostárne
Spolu 120 dní by mala podľa predpokladu mesta Trnava trvať výstavba novej kompostárne, na ktorú radnica aktuálne vyhlásila verejné obstarávanie (VO).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %