Štvrtok 09.05.2024
Dnes má meniny 
Roland
°C
11.12.2021 01:30

Na Pezinskej Babe plánujú cez víkend spustiť lyžovanie


Ilustračná snímka, zdroj: lkbaba


Na Pezinskej Babe plánujú po štvrtkovom (9. 12.) výdatnom snežení spustiť cez víkend lyžovanie. Ak sa podľa prevádzkovateľa strediska - Lyžiarskeho klubu (LK) Baba Pezinok nič mimoriadne nestane, v sobotu (11. 12.) bude v prevádzke vlek Double od 9.00 do 16.00 h.


 "Na Zochovej chate bude v prevádzke len pás pre najmenšie deti a začiatočníkov," spresnil prevádzkovateľ.       

Vo štvrtok na Pezinskej Babe napadlo do 30 cm nového snehu. Upravené boli aj bežecké trate. Prevádzkovateľ strediska upozorňuje, že podľa aktuálnej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR je možná prevádzka lanových dráh a vlekov, pokiaľ prevádzkovateľ umožní vstup do prevádzky iba osobám v režime OP (očkovaní, prekonaní). Za kompletne zaočkovanú osobu sa považuje aj dieťa do 12 rokov a dvoch mesiacov veku.       

"Prosíme vás, aby ste si pri zakupovaní lístka v pokladni pripravili platný doklad pre režim OP," upozornil LK Baba Pezinok.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.06.2020
Slávnostné otvorenie Považskej lesnej železničky
Slávnostné otvorenie Považskej lesnej železničky sa uskutoční v piatok 5. júna o 13. hodine v Múzeu liptovskej dediny v Pribyline. Súčasťou programu bude aj ukážková jazda železničkou.
viac
26.11.2020
Liptov a Tatry chcú zabojovať o spustenie lyžiarskej sezóny
Turistické regióny Liptov a Vysoké Tatry chcú napriek aktuálnej epidemickej situácii zabojovať o spustenie tohtoročnej lyžiarskej sezóny. Hovoria o návrate k pravej podstate lyžovania ako prírodného športu.
viac
11.12.2021
Lyžovačku začali v sobotu v Bachledovej doline
Po zmene protipandemických opatrení spustili v sobotu pre lyžiarov prvú zjazdovku v Bachledovej doline v Ždiari (okres Poprad).
viac
29.10.2022
Most v Liptovskej Ondrášovej je pripravený na spustenie do prevádzky
Mostný objekt v k.ú. Liptovská Ondrášová sa podarilo sprejazdniť tak, ako ŽSK sľúbilo na začiatku realizácie. V najbližších dňoch bude most odovzdaný do predčasného užívania a teda plne prejazdný, v oboch smeroch pre všetkých motoristov. Zároveň dôjde aj k zrušeniu obchádzkovej trasy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %