Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
13.05.2019 09:25

Na Námestí slobody bude šiesty ročník festivalu CityFest


Ilustračný výrez plagátu


V Piešťanoch sa uskutoční šiesty ročník hudobného festivalu CityFest. Multižánrové podujatie bude priamo v centre na Námestí slobody 24. až 26. mája. Program bude tvoriť hudba rôznych žánrov.


Program mestského festivalu v centre Piešťan je koncipovaný pre všetky vekové kategórie. "Už sme avizovali koncert kapely Horkýže Slíže, ďalším zverejneným menom je piešťanská legenda Slniečko alebo Punto a rybacé hlavy. Meno zahraničného interpreta zatiaľ neprezradíme," priblížil Michal Procházka z Rukahore agency.       

Jednou z hlavných hviezd bude raper Michal Ego Straka, ktorý nedávno vydal album Precedens. "Patrí k najúspešnejším interpretom na streamovacích službách, ktoré sú hlavným hudobným médiom mladej generácie, ale jeho nahrávky počúvajú aj mnohí starší. Zažiť Egov koncert v jeho meste je stále vzácnosťou, preto bude toto vystúpenie nepochybne jedným z vrcholov festivalu," doplnil organizátor.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.06.2016
12. ročník Festivalu frankovky sa uskutoční už tento víkend
Festival frankovky je jedným z podujatí bratislavskej samosprávy, ktorým sa snaží oživiť bohaté vinohradnícke a vinárske tradície tohto regiónu. Uskutoční sa v dňoch 24. - 26. júna 2016 na Primaciálnom námestí v Bratislave.
viac
10.08.2019
Festival Cinematik dá priestor čarodejniciam a portugalským filmom
Medzinárodný filmový festival Cinematik Piešťany sa bude konať od 10. do 15. septembra. Jeho štrnásty ročník okrem dvoch hlavných súťaží Meeting Point Europe a Cinematik.doc prinesie aj osem nesúťažných sekcií. Viaceré z uvádzaných filmov budú mať na festivale svoju slovenskú premiéru.
viac
03.05.2022
Festival letectva otvorí svoje brány v piatok popoludní
Festival letectva 2022 sa po dvojročnej prestávke uskutoční na piešťanskom letisku od piatka 6. do nedele 8. mája.
viac
22.04.2023
Súčasťou budú nočná letecká šou a detské atrakcie
Nočná letecká šou a detské atrakcie sú jedným z nosných programov Festivalu letectva, ktorý sa uskutoční v Piešťanoch 20. a 21. mája. TASR o tom informoval Samuel Ďuriš zo Slovenskej leteckej agentúry.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %