Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
19.08.2020 08:10

Mesto vyhlásilo výzvu na PD dostavby Baťovho kanála za 65 800 eur


Baťov kanál.


Mesto Skalica vypísalo výzvu na spracovanie projektovej dokumentácie s názvom Dostavba a rozšírenie prístavu Skalica na Baťovom kanáli.


Informuje o tom oficiálna stránka mesta Skalica. Predpokladaná hodnota zákazky je vo výške 65 800 eur. Ponuky musia uchádzači predložiť do 26. augusta. Úspešný uchádzač má podľa výzvy odovzdať projektovú dokumentáciu pre územné rozhodnutie najneskôr do 20. novembra.

„Podkladom pre spracovanie projektovej dokumentácie je spracovaná technická štúdia a vyjadrenia dotknutých orgánov k technickej štúdii, ktoré je nutné rešpektovať a dodržať. Technická štúdia je podkladom pre minimálny rozsah rozšírenia kapacít prístavu a jeho zázemia. Architektúra pozemných stavieb sa požaduje zosúladiť s jestvujúcimi stavbami prístavu,” uvádza sa vo výzve.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.02.2019
Mesto Košice zastavilo stavebné konanie pre stavbu NTC
Mesto Košice ako správny orgán vykonávajúci štátnu správu na úseku pozemných komunikácií zastavilo koncom januára stavebné konanie pre stavbu Národné tenisové centrum Košice spoločnosti NTC Košice, a.s.
viac
22.10.2019
Mesto Skalica vypísalo výzvu na prenájom prístaviska na Baťovom kanáli
Spoločnosť Správa mestského majetku (SMM), ktorej jediným spoločníkom je mesto Skalica, vypísala výzvu na predkladanie ponúk na prenájom prístaviska na Baťovom kanáli.
viac
30.12.2021
Skalica plánuje dostavbu prístavu na Baťovom kanáli
Mesto Skalica navrhlo dostavbu a rozšírenie prístavu na Baťovom kanáli. Vyplýva to zo zverejneného územného rozhodnutia, ktoré vydalo mesto Gbely ako príslušný stavebný úrad.
viac
11.05.2023
Prešov chce zrekonštruovať Kino Scala
Mesto Prešov chce zrekonštruovať Kino Scala. V uplynulých dňoch bola podpísaná zmluva medzi mestom a konateľmi spoločnosti, ktorá uspela vo verejnom obstarávaní na vyhotovenie projektovej dokumentácie na rekonštrukciu Kina Scala. Informovala o tom hovorkyňa mesta Terézia Rácová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %