Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
22.10.2019 05:10

Mesto Skalica vypísalo výzvu na prenájom prístaviska na Baťovom kanáli


Ilustračná snímka, zdroj: Záhorí.sk


Spoločnosť Správa mestského majetku (SMM), ktorej jediným spoločníkom je mesto Skalica, vypísala výzvu na predkladanie ponúk na prenájom prístaviska na Baťovom kanáli.


Informáciu zverejnilo mesto na svojej webovej stránke. SMM ponúka do prenájmu budovu s rozlohou 124,43 štvorcových metrov. Okrem nej v popise objektov ponúka aj prístavné mólo s prístavnou hranou Baťovho kanála s kotviacimi mólami, chodník pozdĺž prístavnej hrany kanála, schodište do areálu prístaviska a nájazdová plošina na spúšťanie lodí. "Takisto ďalšie objekty a priestory s rozlohou približne 5000 štvorcových metrov, na ktorých sa mimo iných nachádza vsakovacie jazierko, parkovacie plochy, vrt či sprievodná zeleň," uvádza sa vo výzve SMM.

Spoločnosť stanovila minimálne nájomné vo výške 16,60 eura na štvorcový meter za rok a celková výška nájomného sa vypočítava len z plochy prevádzkovej budovy 124,43 štvorcových metrov. Minimálna výška nájomného za kalendárny rok je stanovená na 2065,50 eura bez DPH, keďže nájom sa bude fakturovať iba počas sezóny od mája do októbra.       

Pri posudzovaní ponúk budú rozhodovať tri kritériá. Okrem ceny, ktorá bude mať 70-percentnú váhu, komisia vyhodnotí aj šírku ponúkaného sortimentu, ktorá bude mať 20-percentnú dôležitosť. Tretím kritériom bude počet prevádzkových hodín za týždeň, ktoré má váhu desať percent.       

Do výberového konania môžu uchádzači predkladať ponuky do 11. novembra a nájomná zmluva s víťazom súťaže bude podpísaná na dva roky.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.08.2020
Mesto Skalica zverejnilo výsledky súťaže na opravu ZŠ Strážnická
Mesto Skalica zverejnilo výsledky verejnej súťaže na podlimitnú zákazku s názvom Riešenie havarijnej situácie a zvýšenie energetickej účinnosti objektu telocvične ZŠ Strážnická v Skalici, o ktorú prejavilo záujem 11 subjektov.
viac
19.08.2020
Mesto vyhlásilo výzvu na PD dostavby Baťovho kanála za 65 800 eur
Mesto Skalica vypísalo výzvu na spracovanie projektovej dokumentácie s názvom Dostavba a rozšírenie prístavu Skalica na Baťovom kanáli.
viac
09.06.2021
Hľadajú sa odborníci na zlepšenie životného prostredia v mestách a obciach
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR hľadá odborníkov na projekty venované zlepšeniu životného prostredia v mestách a obciach Slovenska.
viac
30.12.2021
Skalica plánuje dostavbu prístavu na Baťovom kanáli
Mesto Skalica navrhlo dostavbu a rozšírenie prístavu na Baťovom kanáli. Vyplýva to zo zverejneného územného rozhodnutia, ktoré vydalo mesto Gbely ako príslušný stavebný úrad.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %