Utorok 19.03.2024
Dnes má meniny 
Jozef
°C
31.10.2022 11:40

Mesto hľadá prevádzkovateľa kompostárne biologického odpadu


Ilustračná snímka.


Mesto Prievidza hľadá prevádzkovateľa kompostárne biologicky rozložiteľných odpadov. Výzvu zverejnilo vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie, vybraný uchádzač zabezpečí prevádzku počas celého budúceho roka.


"Predmetom zákazky je manažment, personálne a materiálne zabezpečenie chodu prevádzky kompostárne biologicky rozložiteľného odpadu pre mesto," uviedla samospráva v oznámení.

Vybraný dodávateľ podľa nej zabezpečí všetky činnosti súvisiace s preberaním biologicky rozložiteľných odpadov, výrobou a uskladňovaním kompostu, zabezpečením zneškodnenia alebo zhodnotenia tohto druhu odpadu. "Vyprodukovaný kompost sa stane majetkom mesta  a budúci prevádzkovateľ s ním bude môcť nakladať len podľa pokynov mesta," doplnila.

Náklady na službu odhadla radnica na 70 000 eur bez dane z pridanej hodnoty. Ako upozornila, predpokladaná hodnota zákazky nie je záväzná, mesto ju vypočíta z doručených cenových ponúk uchádzačov. Ako kritérium na výber víťaza súťaže určilo najnižšiu ponúknutú cenu.

Prevádzku kompostárne zabezpečí víťaz verejnej súťaže od 1. januára do 31. decembra budúceho roka.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.07.2018
Prievidza podporí súťaže detí so zdravotným znevýhodnením
Na základe odporučenia komisie Mestského zastupiteľstva pre starostlivosť o obyvateľov prispeje mesto Prievidza zo svojho rozpočtu v druhom polroku na aktivity zdravotne znevýhodnených detí dotáciou z rozpočtu mesta vo výške 500 eur.
viac
28.03.2019
V medzinárodnej dejepisnej súťaži zabojovali študenti zo 14 gymnázií TSK
Na pôde Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja v Trenčíne sa v stredu 27. marca 2019 už po piatykrát konala prestížna stredoškolská dejepisná súťaž slovenských a českých gymnázií. Poslednýkrát preverila vedomosti žiakov z oblasti československých dejín, ktoré uzatvorila etapa rokov 1978 – 1992.
viac
02.12.2020
Prievidza medzi najlepšími v hodnotení zadávania verejných súťaží
Mesto Prievidza skončilo na druhom mieste v hodnotení zadávania zákaziek vo verejnom obstarávaní v kategórii menšie slovenské mestá. Odborníci vyzdvihli dobrú prípravu podkladov súťaží či konzistentnosť konania. Informoval o tom hovorca mesta Michal Ďureje.
viac
16.12.2020
Skalica vypísala VO na zabezpečenie chodu prevádzky kompostárne
Mesto Skalica vypísalo verejné obstarávanie (VO), ktorého predmetom je manažment, personálne a materiálne zabezpečenie chodu prevádzok kompostárne pre mesto. Vyplýva to zo zverejnených údajov vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
76.93 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.93 %