Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
14.05.2020 10:00

Letné kúpalisko v Trebišove obohatili cvičebné stroje a detské ihrisko


Snímka zdroj: (msú).


V areáli mestského kúpaliska v Trebišove pribudli aktuálne nové plochy na oddych a športové aktivity pre dospelých i deti. Ide o vonkajšie fitness športovisko a detské centrum.


Celková cena novovybudovaných plôch je zhruba 46 000 eur, mesto na modernizáciu použilo minuloročnú dotáciu z Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu. Informovala o tom hovorkyňa mesta Martina Mištaničová.

Súčasťou moderného fitness športoviska sú prvky na posilňovanie celého tela. Rekreanti budú môcť využiť cvičebné stroje, ako twister, stepper, veslovací trenažér, posilňovací stroj na hrudník, ramená a brušné svalstvo či eliptický trenažér.

„Najmladšie generácie si v letných mesiacoch budú môcť užiť hry a zábavu v detskom exteriérovom centre, ktoré vzniklo v blízkosti malého bazéna. Jeho súčasťou je kombinovaná zostava rôznych hracích prvkov – balančné a lanové prvky, kĺzačky, lezecké a šplhacie prvky, domčeky, zostava hojdačiek, detská lanovka, trampolína či pružinové hojdačky,” priblížila Mištaničová.

Aktuálne sa podľa nej realizujú terénne úpravy v niektorých častiach kúpaliska. Zároveň pokračuje projekt rekonštrukcie mestskej plavárne.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.04.2020
Mesto zriadilo krízové a karanténne centrum pre ľudí bez domova
Mesto Nové Zámky zriadilo krízové centrum a karanténne zariadenie pre ľudí bez domova. Mesto im zabezpečilo prístup k zdravotnej starostlivosti, testovanie na nový koronavírus a v prípade nutnosti aj pobyt v karanténe.
viac
12.06.2020
Revitalizáciu športového areálu chcú ukončiť do konca prázdnin
Práce na revitalizácii školského športového areálu v Záhorskej Bystrici by mali termínovo ukončiť tak, aby ho mohli žiaci i verejnosť využívať od začiatku nového školského roka.
viac
10.07.2020
Na kúpalisku otvorili informačné centrum s regionálnym pultom
Termálne kúpalisko v Dolnej Strehovej rozšírilo v spolupráci s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu (OOCR) Turistický Novohrad a Podpoľanie svoje služby o novovybudované informačné centrum. Jeho cieľom je motivovať návštevníkov akvaparku k spoznávaniu ďalších kútov Novohradu.
viac
08.10.2020
Na sídlisku Juh pribudne multifunkčné ihrisko
Mesto Trebišov aktuálne realizuje výstavbu nového multifunkčného ihriska na sídlisku Juh. Možnosti na rôzne športové aktivity by malo poskytovať už v novembri. Informovala o tom radnica mesta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %