Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
13.10.2021 08:40

Konferencia zameraná na podporu sociálnej ekonomiky na Slovensku


Ilustračná snímka


V termíne 7. a 8. októbra 2021 sa uskutočnila celoslovenská odborná konferencia s názvom "Sociálna ekonomika na Slovensku, súčasnosť a budúcnosť“, ktorej organizátorom bola Implementačná agentúra Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR.


Do programu konferencie formou on-line vstupu prispeli aj podpredseda ÚVO Jaroslav Lexa a vedúci oddelenia vzdelávania Inštitútu verejného obstarávania Martin Jakubek. V rámci svojho prezentačného bloku poukázali najmä na pozitívny vplyv a význam uplatňovania sociálneho hľadiska vo verejných obstarávaniach, zároveň dali opäť do pozornosti viaceré konkrétne nástroje, ktoré majú verejní obstarávatelia či obstarávatelia pri využívaní tohto inštitútu k dispozícii a taktiež zodpovedali niekoľko zaujímavých otázok súvisiacich s danou témou.

Autor: Zdroj: Úrad pre verejné obstarávanie, ZMOS.


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.02.2017
Slovensko na ceste k Smart cities
Združenie miest a obcí Slovenska v spolupráci s Ministerstvom hospodárstva SR a odborným partnerom Študio-21 plus, s r. o. organizujú odbornú konferenciu: „SLOVENSKO NA CESTE K SMART CITIES“.
viac
29.09.2020
Prvé kiná dostanú podporu už v októbri
Audiovizuálny fond včlenil 500 tisíc eur pre 57 prevádzkovateľov kín na Slovensku. Pandémia koronavírusu totiž výrazne zasiahla aj kiná. Ako prvé boli zrušené verejné podujatia a s nimi i filmové predstavenia.
viac
06.04.2021
ZMOS podporuje potenciál slovensko-ukrajinského prihraničia
Združenie miest a obcí Slovenska rozbieha projekt cezhraničnej spolupráce medzi samosprávami zo Slovenska a Ukrajiny. Úvodné podujatie sa uskutoční 8. apríla a následne budú realizované mnohé užitočné podujatia.
viac
06.07.2021
ZMOS podporuje transfer skúseností z našich samospráv ukrajinským
ZMOS podporuje transfer skúseností z našich samospráv ukrajinským mestám a obciam. Výsledkom týchto podujatí bude strategický dokument.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %