Streda 08.05.2024
Dnes má meniny 
Ingrida
°C
22.08.2022 12:05

Hostili slovenský šampionát vo vykladacom scrabblee


Víťazi 12. majstrovstiev Slovenska vo vykladacom scrabblee.


V tejto slovnej kombinačnej hre sa v sobotu 20. augusta 2022 súťažilo v Liptovskom Hrádku v priestoroch Strednej odbornej školy elektrotechnickej.


„Škola má pre potreby tejto súťaže vytvorenú vhodnú počítačovú sieť a jej správca je ochotný súťaž manažovať. Privítali sme 21 súťažiacich z celého Slovenska. Ide pre nich o sviatok, pretože súťažia v takzvanej spravodlivej verzii scrabblee, kde nezáleží na písmenách, ale každý ma vytvorené rovnaké podmienky,“ ozrejmila organizátorka Eva Zahradníková.

Slovenský šampionát tradične podporilo aj mesto Liptovský Hrádok a záštitu prevzal jeho primátor Branislav Tréger, ktorý sa zúčastnil na slávnostnom otvorení. Súťažiacich privítal v Liptovskom Hrádku a zaželal im veľa šťastia v hre.

A komu sa darilo najviac? Prvá skončila Eva Zahradníková z Liptovského Hrádku, druhý bol Patrik Pinter zo Zlatých Moraviec a tretiu priečku obsadil Jaroslav Vernarský z Prešova.

Autor: (ts-MsÚ Liptovský Hrádok)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.04.2020
ZMOS prerokovalo PVV a jeho dosahy
Snaha o vytvorenie bezkorupčného prostredia na Slovensku je jedným z pozitív v programovom vyhlásení vlády (PVV). Po utorňajšom rokovaní predsedníctva Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) v Liptovskom Hrádku to uviedol jeho šéf Branislav Tréger.
viac
28.06.2021
V Centre zdravotnej starostlivosti je pacientom k dispozícii detský kútik
V Centre zdravotnej starostlivosti (bývalá poliklinika) v Liptovskom Hrádku je pacientom k dispozícii detský kútik.
viac
24.11.2021
Vo viacerých lokalitách v L. Hrádku dopĺňajú verejné osvetlenie
Ďalšie lokality v Liptovskom Hrádku i v mestskej časti Dovalovo už nebudú ponorené do tmy, pribudne v nich verejné osvetlenie.
viac
18.06.2022
Víťazstvo v hlasovaní za obnovu svojej pamiatky vybojovali v Kolárove
Takmer 25-tisíc Slovákov a Sloveniek poslalo svoj hlas v rámci iniciatívy Poklady Slovenska, ktorá sa už 13 rokov stará o osvetu a obnovu historického dedičstva na našom území. Víťaznou pamiatkou sa stal unikátny lodný mlyn v Kolárove.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %