Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
22.02.2020 02:10

Ekologický čin roka 2019 je možné prihlásiť do konca februára


Sídlo Trnavského samosprávneho kraja.


Všetky aktivity, ktoré prispejú k ochrane životného prostredia v kraji a k budovaniu environmentálneho povedomia, môžu byť prihlásené do súťaže „Ekologický čin roka 2019“, ktorú už deviatykrát vyhlásil Trnavský samosprávny kraj.


Za ekologický čin možno považovať aktivity ako sú napr. dokumentácia a likvidácia neriadených skládok odpadov v katastroch obcí a miest, zavedenie separovaného zberu na školách, výsadba zelene, záchrana alebo dokumentácia cenného biotopu, využitie obnoviteľných zdrojov energie, práca s mládežou v oblasti ochrany a tvorby životného prostredia, organizovanie súťaží s environmentálnou tematikou a pod.

Súťaže sa môžu zúčastniť jednotlivci, kolektívy škôl, samosprávy a záujmové združenia.

Prihlásené projekty bude hodnotiť odborná komisia Úradu TTSK a najlepšie projekty získajú finančnú odmenu. Víťazný projekt získa 1 200 €, druhé miesto bude ocenené sumou 800 € a tretie miesto získa 500 €.

Všetky potrebné informácie sú dostupné TU

Autor: (ttsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.06.2017
Ekologickým činom roka sú hlohovské smeťozbery
Ekologickým činom roka 2016 v Trnavskom kraji sa stal projekt Smeťozbery skupiny DOZOR Hlohovec - Dobrovoľný Občasný Zber Odpadkov Rukami.
viac
07.01.2019
Ekologický čin roka v Trnavskom kraji možno prihlásiť do konca februára
Aktivity na budovanie environmentálneho povedomia verejnosti a na podporu zachovania biodiverzity podporuje Trnavský samosprávny kraj (TTSK) súťažou Ekologický čin roka. Aj za rok 2018 možno prihlásiť projekty, ktoré majú podiel na skvalitňovaní životného prostredia. Uzávierka je 28. februára.
viac
09.06.2022
Súťaž Ekologického činu roka pozná víťazov za rok 2021
Ocenenie Ekologický čin roka v Trnavskom kraji získali najlepšie aktivity zamerané na ochranu a tvorbu životného prostredia, ako aj na zvyšovanie povedomia o ekologicky udržateľnom spôsobe života. Informoval o tom odbor komunikácie TTSK.
viac
19.01.2023
Do súťaže Ekologický čin roka je možné prihlásiť sa do konca februára
Projekty do 12. ročníka súťaže Ekologický čin roka, ktorý organizuje Trnavský samosprávny kraj (TTSK), je možné prihlásiť do 28. februára. Informoval o tom odbor komunikácie TTSK.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %