Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
06.11.2021 03:45

Do plavárne Pasienky umožnia vstup len kompletne zaočkovaným


Ilustračná snímka (bsk)


Do plavárne Pasienky od pondelka (8. 11.) umožnia vstup len kompletne zaočkovaným ľuďom proti ochoreniu COVID-19. Kapacita prevádzky plavárne bude maximálne 50 percent.


Informuje o tom Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) hlavného mesta. Reaguje tak na prechod Bratislavy od pondelka z oranžovej do červenej farby v rámci COVID automatu (z ostražitosti do prvého stupňa ohrozenia).       

Zmeny sa dotknutú aj ďalších športovísk. Od pondelka bude  Zimný štadión Harmincova fungovať v režime OTP (očkovaní, testovaní, po prekonaní choroby) s kapacitou 75 športovcov a 98 divákov. Rovnako aj Športová hala Harmincova bude v OTP režime s kapacitou 75 osôb. Sauna Delfín od pondelka nebude v prevádzke.       

"Za dodržiavanie aktuálnych epidemiologických opatrení Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR je pri organizovanej športovej činnosti (kluby, preteky, súťaže, kurzy) zodpovedný organizátor," uviedla STaRZ.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.04.2020
Od 2. apríla budú v BBSK autobusy premávať v režime Sobota Plus
Autobusové linky prímestskej autobusovej dopravy, ktoré prevádzkuje SAD Zvolen a SAD Lučenec, budú v Banskobystrickom kraji premávať od štvrtka 2. apríla v upravenom režime Sobota Plus. Zredukovanie počtu spojov patrí k ďalším opatreniam pred šírením nového koronavírusu.
viac
19.02.2021
Starosta R. Kusý si vie predstaviť veľké vakcinačné centrum na NFŠ
Starosta bratislavského Nového Mesta Rudolf Kusý si vie predstaviť, že by vakcinačné centrum v rámci hlavného mesta vzniklo v priestoroch Národného futbalového štadióna (NFŠ).
viac
29.11.2021
Od pondelka bude MHD jazdiť pre lockdown v prázdninovom režime
V Bratislave bude pre aktuálny lockdown od pondelka (29. 11.) jazdiť mestská hromadná doprava v prázdninovom režime. Spoje jednotlivých liniek budú vypravené na základe cestovného poriadku platného pre pracovný deň-školské prázdniny.
viac
21.03.2022
V Bratislave bude MHD premávať opäť v režime školský rok
V Bratislave bude mestská hromadná doprava (MHD) od pondelka (28. 3.) premávať opäť v režime pracovný deň – školský rok. Výnimkou budú nateraz linky 50, 75 a 78.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %