Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
27.02.2024 12:05

Benefičné akcie priniesli útulku viac ako 150 kg krmiva


Ilustračná snímka, zdroj: Útulok Nádej v Novom Meste nad Váhom


Viac ako 150 kilogramov potravy pre psov pribudlo v piatok (23. 2.) v útulku Nádej v Novom Meste nad Váhom. Kúpili ich z výťažku benefičných podujatí Primátorský punč a Novomestská zabíjačka. Informovalo o tom mesto na svojej webovej stránke.


Okrem 150 kilogramov potravín (granule, konzervy, piškóty) kúpili vďaka benefičným akciám do útulku aj viac ako 50 litrov dezinfekčných a čistiacich prostriedkov, 3000 papierových utierok a ochranné rukavice pre personál.         

Krmivo i ostatné veci zadovážili po konzultácii s vedúcou novomestského útulku pre týraných a opustených psov. "Nie každé krmivo je vhodné. Zle zvolené spôsobuje psom vážne tráviace problémy. V útulku je vítaná každá nezištná pomoc, nielen materiálna, ale i pomoc pri prevádzke zariadenia či venčenie psov," zdôraznila radnica.

 

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.04.2019
Začal sa Festival Aničky Jurkovičovej
V Mestskom kultúrnom stredisku (MsKS) v Novom Meste nad Váhom sa v nedeľu začal 22. ročník Festivalu Aničky Jurkovičovej. TASR o tom informovala Lenka Kukučková z kancelárie predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK).
viac
15.01.2021
Na budovanie ďalších úsekov cyklotrás chce župa využiť eurofondy
Výstavbu dvoch nových samostatných úsekov cyklotrás má župa v pláne financovať vďaka nenávratným finančným príspevkom (NFP), o ktoré sa bude uchádzať v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP).
viac
02.07.2022
Sezónu výletných vlakov v TTSK odštartujú jazdou z Bratislavy do Holíča
Sezónu výletných vlakov v rámci Trnavského kraja odštartuje v sobotu jazda historickou mašinkou z Bratislavy cez Malacky do Holíča. Výletný vlak Mária Terézia vyráža v sobotu o 9.10 h z bratislavskej hlavnej stanice.
viac
18.02.2023
Nové Mesto nad Váhom získalo 477 000 eur na zhodnocovanie kuchynského odpadu
Úroveň zhodnocovania biologicky rozložiteľného komunálneho odpadu v Novom Meste nad Váhom zvýši takmer polmiliónový nenávratný finančný príspevok z eurofondov. Informovala o tom radnica na svojej webovej stránke.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %