Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
27.04.2020 02:48

Žiar nad Hronom hľadá nového poskytovateľa právnych služieb


Ilustračná snímka.


Mesto Žiar nad Hronom hľadá nového poskytovateľa právnych služieb. Keďže mu skončila zmluva s aktuálnym, prostredníctvom verejnej súťaže hľadá spoločnosť, ktorá mu bude právne služby poskytovať do konca budúceho roka.


„Keďže nemáme interného zamestnanca, právne služby pre mesto obstarávame. A teda bude teraz prebiehať verejné obstarávanie v zmysle zverejnených podmienok,” uviedol vedúci kancelárie primátora mesta Martin Baláž.

Nový poskytovateľ by mal podľa týchto podmienok pre mesto poskytovať právne služby, zastupovať ho vo všetkých právnych veciach a pri oficiálnych zmluvných rokovaniach, vyhotovovať a pripomienkovať zmluvy, poskytovať právne poradenstvo jeho zamestnancom, ale tiež zastupovať mesto pred súdmi.

Predpokladaná hodnota zákazky je 40 000 eur bez DPH, záujemcovia môžu svoje ponuky posielať do 29. apríla.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.08.2017
Verejné osvetlenie v Košiciach bude dočasne spravovať Dopravný podnik
Dopravný podnik mesta Košice, a. s. (DPMK) bude zabezpečovať od 1. augusta 2017 správu a údržbu verejného osvetlenia v Košiciach do skončenia verejnej súťaže na koncesiu na poskytovanie služieb verejného osvetlenia.
viac
06.06.2020
Novým systémom verejného obstarávania mesto ušetrí státisíce eur
Vedenie mesta Dubnica nad Váhom chce tovary a služby obstarávať transparentne, no najmä hospodárne. Na radnici preto vzniká samostatné oddelenie verejného obstarávania, ktoré všetky obstarávania centralizuje na jedno miesto.
viac
07.08.2020
Mesto Skalica zverejnilo výsledky súťaže na opravu ZŠ Strážnická
Mesto Skalica zverejnilo výsledky verejnej súťaže na podlimitnú zákazku s názvom Riešenie havarijnej situácie a zvýšenie energetickej účinnosti objektu telocvične ZŠ Strážnická v Skalici, o ktorú prejavilo záujem 11 subjektov.
viac
19.12.2023
Poslanci schválili nový cenník pre klientov Domova pri kaštieli
Klienti Domova pri kaštieli v Žiari nad Hronom zaplatia za sociálne služby viac. Sociálne služby poskytované a zabezpečované mestom Žiar nad Hronom upravuje nový cenník tohto zariadenia.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %