Utorok 30.04.2024
Dnes má meniny 
Anastázia
°C
15.03.2023 02:25

V sociálnom šatníku potrebujú pánsku bielizeň, tričká a domáce potreby


Sociálny šatník sídli na Soblahovskej ulici v areáli Mestského hospodárstva a správy lesov. Snímka zdroj: (Mesto Trenčín).


V trenčianskom sociálnom šatníku aktuálne potrebujú pánsku spodnú bielizeň, pánske tričká s krátkymi i dlhými rukávmi a domáce potreby. Iné oblečenie momentálne v šatníku neberú. Informovala o tom hovorkyňa mesta Trenčín Erika Ságová.


Sociálny šatník sídli na Soblahovskej ulici v areáli Mestského hospodárstva a správy lesov. Otvorený je každú stredu od 13.00 do 16.00 h. Ponúka oblečenie a iné potrebné veci ľuďom v núdzi.

"V súčasnosti nepreberá od ľudí, ktorí chcú veci darovať, žiadne oblečenie ani obuv s výnimkou pánskych tričiek, pánskej spodnej bielizne a domácich potrieb. Prosíme darcov, aby prinášali iba čisté, nepoškodené, poskladané, najviac päť rokov staré pánske tričká a bielizeň," doplnila hovorkyňa.

Nevhodné veci musia podľa nej pracovníčky šatníka vytriediť a nepoužiteľný tovar nachystať do zberného dvora, čo ich zbytočne oberá o čas. "Zároveň prosíme darcov, aby nenechávali prinesené veci vonku pred šatníkom, kde môžu byť znehodnotené," uzavrela Ságová.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.06.2016
Do trenčianskoteplickej doliny sa opäť po roku vracia filmové umenie
V dňoch 23. – 26. júna sa už po 24. krát v Trenčianskych Tepliciach stretne široká odborná i laická verejnosť so záľubou v kinematografii.
viac
19.10.2016
Do kampane za menej odpadu Litter Less sa tento rok zapojí 16 škôl
Praktickým workshopom v pondelok v Trenčíne odštartoval piaty ročník kampane za menej odpadu – Litter Less Centra environmentálnych aktivít (CEA). Jeho cieľom je pod dohľadom profesionálnych žurnalistov naučiť mladých reportérov vytvoriť krátku správu o problematike odpadov a publikovať ju.
viac
03.03.2017
Kam cez víkend v trenčianskom regióne
Príďte stráviť víkendové chvíle v spoločnosti umeleckých kováčov či cestovateľov.
viac
07.09.2021
Poltár zriadil sociálny šatník pre ľudí v neľahkej situácii
Sociálny šatník na pomoc ľudom v neľahkej životnej situácii otvorili začiatkom septembra v Poltári. Šatník sa nachádza v objekte mestskej tržnice a za niekoľko dní od jeho otvorenia už prejavili záujem o oblečenie desiatky ľudí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %