Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
10.06.2020 08:00

V Mýte pod Ďumbierom sa otvárajú brány do bike parku


Snímka zdroj: (horehronie.sk).


Mýto SKI & BIKE otvára opäť svoje brány pre všetkých nadšených bikerov. V sobotu 13. júna sa môžete tešiť na otvorenie druhej sezóny v špičkovom bike parku v Mýte pod Ďumbierom.


Lyžiarske stredisko svoju sezónu už ukončilo a na rad prichádza letná bike-ová sezóna. Bike park v obci Mýto pod Ďumbierom opäť otvorí svoje brány a všetci milovníci bicyklov sa budú môcť opäť vyblázniť na rôznych tratiach.

Počas otvorenia bike parku budete môcť vidieť aj tých najlepších jazdcov v akcii. V bike parku sa predvedú viacerí majstri Slovenska v rôznych disciplínach ako zjazd, Enduro či downhill. Predstaví sa taktiež exprofesionálny cyklista, ktorý bol aj spolujazdec Petra Sagana a mnohí ďalší skvelí bikeri.

„V našom bike parku si príde na svoje každý milovník bicyklovania. V bike parku sú downhill a freeride trate pre profesionálov, novinkou tohto roka je enduro trať s dĺžkou viac ako 2,5 km. Pre najmenších jazdcov sme pripravili rodinné atrakcie a kids skill trail, ktoré môžu absolvovať napríklad na odrážadlách. Zaujímavou rodinnou aktivitou je jazda na terénnych kolobežkách po modrej trase. Bike park bude otvorený od 13. júna soboty a nedele od 10:00 do 17.00 hod. Viac informácii záujemcovia nájdu aj na našom webe kopeczabavy.sk“ dodal Michal Kič, riaditeľ Mýto SKI & Bike. 

Autor: (OOCR REGIÓN HOREHRONIE)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.07.2019
Na Mýte sa zjazduje aj v lete
Lyžiarske stredisko v Mýte pod Ďumbierom sa teší obľube už niekoľko desaťročí. Avšak v roku 2019 prišiel čas na rázne zmeny a zjazdovať sa bude aj v lete. Od júla tohto roku bude prvýkrát v letnej sezóne otvorený nový Bike park a 4-sedačková lanovka pre malých i veľkých turistov.
viac
06.06.2020
Liptáci otvorili letnú sezónu
Na Liptove 6. júna 2020 v Areáli vodného slalomu v Liptovskom Mikuláši symbolicky otvorili letnú sezónu. Reštart cestovného ruchu Liptáci zobrali doslova a šliapli poriadne do pedálov. Odhodlali sa zbúrať mýty, že Liptov nie je cyklistický región.
viac
02.10.2020
Na zaniknutom hrade sa konala prvá komentovaná prehliadka
Na zaniknutom hrade Breznica sa vo štvrtok (1. 10.) v rámci projektu Pohronská hradná cesta konala vôbec prvá komentovaná prehliadka.
viac
03.06.2021
Nadupané otvorenie e-bike sezóny na Horehroní je za dverami
V sobotu 5. júna 2021 milovníci hôr a cyklistiky „na baterku“ spolu s hlavným organizátorom podujatia E-biky pod Kráľovu hoľou absolvujú dve atraktívne cyklotrasy v okolí Šumiaca. Jedna z nich povedie na vrchol Kráľovej hole. Spoločne tak odštartujú dlho očakávanú cyklistickú sezónu na Horehroní.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %