Utorok 30.04.2024
Dnes má meniny 
Anastázia
°C
23.07.2019 03:45

V Mliečanoch dokončili renováciu kultúrneho domu a bezprostredného okolia


Budova kultúrneho domu v Mliečanoch pred rekonštrukciou. Snímka zdroj: dunstreda.sk


V rámci takmer trojmesačnej investičnej výstavby dokončili za 80-tis. eur renováciu kultúrneho domu a bezprostredného okolia v obci Mliečany, ktorá patrí pod mesto Dunajská Streda. Odovzdanie kultúrneho domu bude v auguste.


Ako uviedlo mesto na svojej webstránke, kultúrny dom dostal novú tepelnú izoláciu, obnovili strechu, vo vnútorných priestoroch nainštalovali nové osvetlenie, pribudli nové stoly, stoličky a nová kuchynská linka. Okrem iného renovovali aj hygienické miestnosti a pribudla tiež veľká terasa.       

V kultúrnom dome plánujú rôzne akcie, na jeseň vyrezávanie tekvíc, ale aj adventnú slávnosť či mikulášske predstavenie pre deti, čím sa mu navráti pôvodná funkcia miesta stretnutí miestneho spoločenstva či iných podujatí.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.12.2018
Mestské zastupiteľstvo v Dunajskej Strede schválilo rozpočet mesta na rok 2019
Mestské zastupiteľstvo v Dunajskej Strede schválilo v uplynulých dňoch bez pripomienok rozpočet mesta na rok 2019. Jeho súčasťou je niekoľko investícií. Mestské dotácie sú vyššie.
viac
18.06.2019
Dunajská Streda bude hostiť profesionálnu cyklistickú súťaž
V nedeľu 23. júna sa v Dunajskej Strede bude konať druhý ročník profesionálnej cyklistickej súťaže a rodinného cyklistického dňa Kukkonia Tour 2019.
viac
17.02.2022
TTSK požiadal o ďalšiu dotáciu z Fondu na podporu športu
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) sa uchádza o dotáciu z Fondu na podporu športu na spolufinancovanie výstavby telocvične pri Gymnáziu Ladislava Dúbravu v Dunajskej Strede. Informoval o tom odbor komunikácie TTSK.
viac
24.01.2023
Mesto plánuje postaviť zimný štadión
Mesto Dunajská Streda prostredníctvom svojej spoločnosti Municipal Real Estate Dunajská Streda, ktorej je jediným vlastníkom, plánuje postaviť zimný štadión. Vyplýva to z informácií, ktoré zverejnil Úrad pre verejné obstarávanie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %