Streda 08.05.2024
Dnes má meniny 
Ingrida
°C
06.03.2023 12:35

Radnica vyhlásila výzvu Mesto mreží beží


Ilustračná snímka: (tasr).


Na beh alebo chôdzu je zameraná jarná výzva mesta Leopoldov na zapojenie sa do súťaže Mesto mreží beží.


Na obdobie začiatku marca do konca mája pozýva všetkých obyvateľov rozhýbať sa, motivovať jeden druhého a porovnať svoje výkony. Na webe mesta sú zverejnené pravidlá.

"Zapojiť sa môžu všetci s trvalým alebo prechodným pobytom v Leopoldove," uvádza radnica. V stanovenom období budú zaregistrovaní Leopoldovčania bez rozdielu veku zaznamenávať svoju aktivitu prostredníctvom mobilných telefónov, športových hodiniek či fitness náramkov a údaje zdieľať s organizátormi. Minimálna dĺžka jednorazového behu sú dva kilometre a chôdze päť kilometrov. Akceptujú aj výkony na bežiacom páse. Do výzvy sa možno prihlásiť kedykoľvek v priebehu celého trvania výzvy, ale iba do jednej z kategórií.

Každý účastník výzvy dostane diplom a najaktívnejší na prvých troch miestach v kategóriách mužov a žien vecné ceny. Tým nadšencom, ktorí dosiahnu súhrnných 80 kilometrov v behu a 120 kilometrov v chôdzi a prípadne aj vyššie hodnoty, sú určené ďalšie darčeky. "Podstata je zašportovať si s radosťou," dodal vyhlasovateľ.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.03.2022
Samospráva vyhlásila aktivitu Mesto mreží beží
Pod názvom Mesto mreží beží chce leopoldovská samospráva povzbudiť obyvateľov mesta po zimnom období k zvýšenej telesnej aktivite.
viac
01.02.2023
Šaľa podporí projekty z oblasti kultúry celkovou sumou 10 000 eur
Mesto Šaľa zverejnilo výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácií z rozpočtu mesta pre oblasť kultúry na rok 2023.
viac
13.03.2023
Dotácie v celkovej výške 68 500 eur získalo tento rok 12 združení
Približne 68 500 eur pôjde v Poltári tento rok na dotácie pre 12 tamojších združení a spolkov. Poslanci o tom rozhodli na svojom prvom tohtoročnom zasadnutí.
viac
28.03.2023
Staré Mesto pripravuje zber zeleného odpadu, pripomína prihlásenie sa
Bratislavské Staré Mesto pripravuje tradičný jarný zber a odvoz biologicky rozložiteľného odpadu (BRO), teda konárov zo stromov a kríkov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %