Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
17.05.2016 11:21

Prípravy starostov na európsky šampionát vrcholia


Naši starostovia po úspechu na majstrovstvách Európy v poľskom Tychy.


Výber starostov a primátorov sa pripravuje na majstrovstvá Európy starostov vo futbale. Šampionát, na ktorom sme pred štyrmi rokmi bodovali, sa koná v dňoch 16. až 20. mája v Uherskom Hradišti. Súčasťou príprav nášho tímu na podujatie bol aj nedávny kemp.


Uskutočnil sa v Poľnom Kesove, v zariadení Termapark Nitrava za účasti 44 starostov a primátorov. „Jednotlivé tréningové jednotky sa odohrávali na ihrisku v Mojmírovciach, kde sme našli výborné podmienky,“ hovorí tréner našich futbalistov a starosta Ružindola Vladimír Púčik. „Starostovia vytvorili štyri družstvá, ktoré hrali proti sebe. Na základe poznania jednotlivých hráčov z predchádzajúceho obdobia a výberu na kempe sme vytvorili dve družstvá Slovensko 1 a Slovensko 2, ktoré budú reprezentovať slovenskú samosprávu na majstrovstvách Európy v Českej republike.

Za ZMOS sú zostavením výberov poverení Vladimír Púčik, starosta Ružindola a Roman Súkeník, starosta Zemianskych Sadov. Európsky šampionát sa pred štyrmi rokmi konal v Poľsku, v meste Tychy, kde náš futbalový tím obsadil druhé miesto.

Autor: (mk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.04.2016
Bez vybudovania cestných komunikácií je rozvoj regiónu nemysliteľný
V Michalovej sa 16. marca konal snem Regionálneho združenia miest a obcí Horehronia a Stredného Rudohoria. Na sneme sa zúčastnili primátor mesta Brezno a 24 starostov a starostiek okresu Brezno.
viac
21.05.2016
Úspešní starostovia a kvalitní futbalisti - majstri Európy starostov vo futbale
Družstvo slovenských starostov a primátorov je aktuálnym majstrom Európy vo futbale. Rozhodli o tom tohtotýždňové, v poradí III. Majstrovstvá Európy starostov vo futbale, ktoré sa uskutočnili v Uherskom Hradišti.
viac
21.06.2016
Štefánik Trail opäť aj so starostovskou štafetou a podporou pre Plamienok
Štefánik Trail – beh po hrebeni Malých Karpát – Štefánikovej magistrále sa konal 10. a 11. júna 2016. Starostovia ZMO, región JE Jaslovské Bohunice sa na pretekoch v štafete zúčastnili už po druhýkrát.
viac
29.09.2016
Ružinovskí poslanci schválili predaj pozemkov pre výstavbu diaľnice
Na zasadaní miestneho zastupiteľstva 27. septembra poslanci jednomyseľne schválili odpredaj takmer 150 pozemkov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %