Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
14.02.2024 11:55

Predseda ZMOS Jozef Božik hosťom EPI konferencie Verejné obstarávanie


Pohľad do rokovacej sály počas príhovoru predsedu ZMOS Jozefa Božika


Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik prijal pozvanie na piaty ročník EPI konferencie Verejné obstarávanie, ktorá sa koná v utorok a stredu (13. – 14. februára 2024) v priestoroch Hotela Patria na Štrbskom Plese.


Konferencia prináša prienik pohľadov na legislatívne zmeny vo svete verejného obstarávania a venuje sa aktuálnym témam v roku 2024.

Medzi hosťami sú aj zástupcovia z MIRRI SR, ÚVO, Ministerstva dopravy SR, Inštitútu pre dopravu a hospodárstvo, Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska, OZ Okrúhly stôl obstarávania, Ministerstva spravodlivosti SR, advokátskych kancelárií a ďalší.

Predseda ZMOS Jozef Božik v úvodnom príhovore poďakoval, že ZMOS, ako najstaršia a najväčšia organizácia územnej samosprávy na Slovensku, naviazala spoluprácu s organizátormi EPI konferencie Verejné obstarávanie. Úvodný diskusný panel sa venoval tohtoročnému legislatívnemu rámcu zmien, po ktorom nasledovala panelová diskusia. Jedným z diskutujúcich v nej bol aj predseda ZMOS Jozef Božik.

„Téma verejného obstarávania je pre samosprávy veľmi dôležitá. Rád som prijal pozvanie na konferenciu, ktorá má ozaj bohatý program a veľa hostí z viacerých inštitúcií a organizácií. Pre nás je dôležité zachovanie transparentného prístupu pri verejnom obstarávaní nad rámec zákona,“ zdôraznil predseda ZMOS Jozef Božik.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.09.2019
ZMOS organizuje druhý ročník medzinárodnej konferencie MUNICIPÁLNA V-4
Ambíciou každoročného dvojdňového podujatia je diskusia o témach, ktoré sa týkajú miest a obcí v každom zo štátov Vyšehradskej formácie. V priebehu dvoch dní tak so svojimi príspevkami vystúpia dve desiatky prednášajúcich.
viac
10.08.2020
Prvé stretnutie predsedu ZMOS s ministrom dopravy k výstavbe nájomných bytov
Minister dopravy a výstavby SR Andrej Doležal v piatok 7. augusta 2020 navštívil Okres Ružomberok v rámci kontrolného dňa na výstavbe úseku diaľnice D1 Ivachnová - Hubová.
viac
07.01.2021
Sedem zásadných pripomienok ZMOS k VO
Združenie miest a obcí Slovenska tesne pred koncom roka uplatnilo v rámci medzirezortného konania sedem zásadných pripomienok k návrhu zákona o verejnom obstarávaní. Návrh zákona predložil do medzirezortného pripomienkového konania Úrad podpredsedu vlády SR.
viac
23.11.2023
Jozef Božik rokoval s predsedom Konferencie biskupov Slovenska Bernardom Boberom
S predsedom Konferencie biskupov Slovenska Bernardom Boberom, s rektorom Katolíckej univerzity v Ružomberku Jaroslavom Demkom a s kvestorom Katolíckej univerzity Jánom Kamoďom rokoval predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %