Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
20.02.2018 11:32

Mystická sila shaolinských mníchov v Michalovciach


Ilustračná snímka


Program, ktorý shaolinskí mnísi ponúknu 24. februára 2018, oslovuje všetky vekové kategórie, od detí až po dospelých a zároveň potvrdzuje, že myseľ je schopná ovládať ľudské telo. Fascinujúce dve hodiny zároveň poskytnú prehľad o rozvíjaní najvýznamnejších kultúr v Číne.


Dominantné cvičenia, ktoré pred vašimi očami mnísi predvedú, boli nacvičené v Číne. Títo mnísi žijú podľa prísnych pravidiel Budhizmu. Študenti Shaolinu trénujú až 20 rokov, kým dosiahnu majstrovstvo a je im dovolené vyučovať. Záverečná skúška je majstrovským dielom cvičenia s jednou z 18 klasických zbraní. Vystúpenia „SHAOLIN“ boli uskutočnené na štyroch kontinentoch pred viac ako troma miliónmi divákov. Show je sprevádzaná originálnou hudbou z chrámov a sprievodným komentárom v slovenskom jazyku.

V mystickom programe budú mnísi na svojich hlavách lámať hrubé drevené guľatiny, ohýbať veľké kusy kovu, a to bez akýchkoľvek stôp poranenia. Budú tlačiť ťažké bremená oštepom, pričom ostrá strana bude opretá o krk shaolinského mnícha. Jedno zo shaolinských detí dokáže svojim bruchom vyvinúť taký podtlak pod klasickým polievkovým tanierom, že ho dokážu dvihnúť do vzduchu.

V zahraničí sa tento event radí medzi najnavštevovanejšie a svojou jedinečnosťou patrí medzi záhady tohto sveta.

Nenechajte si ujsť jedinečné predstavenie mystickej sily shaolínskych mníchov už túto sobotu v Mestskej športovej hale v Michalovciach.

Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti TICKETPORTAL, v Mestskom kultúrnom stredisku Michalovce a vo firme NIKA Press na Zimnom štadióne v Michalovciach.

Miesto konania:  Mestská športová hala Michalovce

Informácie k podujatiu: Marian Križanek, marian.krizanek@gmail.com

Autor: (ts-msu michalovce)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.07.2021
Topoľčany zrekonštruovali najväčšie kryté športovisko
Hádzanárska hala na Bernolákovej ulici v Topoľčanoch volala po rekonštrukcii už dlho. V januári 2020 sa začali rekonštrukčné práce a v júni tohto roka si už v nových priestoroch zahrali detskí hádzanári mesta Topoľčany.
viac
25.05.2022
Poltár získal z Fondu na podporu športu 304 543 eur na modernizáciu telocvične
Mesto Poltár získalo z Fondu na podporu športu finančné prostriedky na modernizáciu mestskej telocvične na Sklárskej ulici. Schválená dotácia predstavuje sumu 304 543 eur.
viac
20.02.2023
Petržalka by sa mala dočkať novej multifunkčnej športovej haly
Bratislavská Petržalka by sa mala dočkať novej multifunkčnej športovej haly. Projekt za 2,5 milióna eur by mal vyrásť v areáli základnej školy na Pankúchovej ulici.
viac
15.08.2023
Stavba športovej haly sa odkladá, obnoviť chcú areál školy
Plán vybudovať novú multifunkčnú športovú halu v Žarnovici sa zatiaľ odkladá.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %