Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
25.08.2017 08:01

Kúpeľné mesto sa pýši novou atrakciou


Domček stojí na troch pevných bukoch a je situovaný v lese v tesnej blízkosti kúpeľného parku.


Domček na strome, tzv. Treehouse, je ďalšou z možností ubytovania v Trenčianskych Tepliciach vhodnou pre rodiny s deťmi, ktoré chcú zažiť dobrodružstvo v lese, ako aj pre páry túžiace po romantickej noci strávenej na nezvyčajnom mieste.


Tento nezvyčajný príbytok bol slávnostne otvorený dňa 18. augusta 2017. Pásku spoločne prestrihli primátor mesta Štefan Škultéty a investor Marián Pavlík. „Mesto Trenčianske Teplice víta záujem investora otvoriť v Tepliciach takúto formu ubytovania, ktorá je jedinečná v celom našom regióne. Z tohto dôvodu sme mu boli vo všetkých ohľadoch nápomocní. Myslím si, že toto dielo sa podarilo a ja chcem srdečne pozvať všetkých na jeho vyskúšanie,“ vyjadril spokojnosť primátor Trenčianskych Teplíc Štefan Škultéty. 

Treehouse je vkusne a útulne zariadený a ponúka prenocovanie až 4 osobám. V domčeku sa nachádza jedna manželská a jedna dvojposchodová posteľ. Okrem komfortného vybavenia dom ponúka aj priestrannú terasu s dreveným sedením a samostatné sociálne zariadenie.

Výnimočné je aj podávanie raňajok, ktoré si návštevník nájde v piknikovom koši a pomocou lana ich vytiahne priamo na terasu. Obsah raňajkového košíka budú pritom tvoriť primárne potraviny od lokálnych výrobcov.

Sezóna prevádzky domčeka je oficiálne stanovená od 1. mája do 31. októbra, no podľa slov prevádzkovateľa, všetko závisí od počasia. 

"Veľmi ma teší, že náš kraj nezaostáva v nových trendoch a môže sa tak pochváliť s takouto nevšednou atrakciou. Aj vďaka takýmto nápadom je jedno z našich najkrajších kúpeľných miest ešte o niečo atraktívnejšie," uviedla výkonná riaditeľka KOCR Trenčín región Eva Frývaldská.

Autor: (tr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.06.2020
TSK odmení rekreačných cykloturistov využívajúcich cyklobusy
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) odmení cykloturistov, ktorí v aktuálnej letnej sezóne využijú službu cyklobusov. Informoval o tom Ľubomír Bobák z oddelenia komunikácie a medzinárodných vzťahov Úradu TSK.
viac
16.11.2021
Úspešné leto v Trenčianskom kraji
Tohtoročné leto v Trenčianskom kraji bolo aj napriek pretrvávajúcej pandémii a s ňou spojenými obmedzeniami z hľadiska návštevnosti kraja úspešné. Dominoval, už tradične, domáci cestovný ruch.
viac
22.12.2021
Na Liptove otvoria čarovný les
Už 27. decembra otvorí na Liptove brány nová atrakcia. Tvorí ju takmer 150 tisíc svetielok a je jedinou takouto výstavou na Slovensku aj v širokom okolí.
viac
28.06.2022
Na Trenčianskom hrade "odhojdali" začiatok letnej turistickej sezóny
Symbolickým "odhojdaním" na novej hojdačke pri Kasárni Trenčianskeho hradu odštartovala v pondelok letná turistická sezóna v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK). Informovala o tom výkonná riaditeľka Krajskej organizácie cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región Eva Frývaldská.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %