Utorok 07.05.2024
Dnes má meniny 
Monika
°C
06.03.2023 09:30

Kluby a zväzy môžu nominovať členov do ankety Športovec mesta


Na snímke radosť z gólu hráčov Žiliny, zľava Samuel Gidi a Kristián Bari v zápase 21. kola Fortuna ligy medzi MŠK Žilina - MFK Ružomberok v nedeľu 26. februára 2023 v Žiline. Snímka zdroj: (tasr).


Žilinské športové kluby a zväzy môžu do 13. marca nominovať svojich členov do ankety Športovec mesta Žilina.


Podľa hovorkyne mesta Barbory Zigovej sa hľadajú športovci, ktorí minulý rok dosiahli významné športové výsledky a úspešne reprezentovali Žilinu doma či v zahraničí.

Vyhlásené sú kategórie dospelí športovci – jednotlivci vo veku od 19 rokov, mládežníci vo veku od 10 do 18 rokov, športový kolektív (spoločné mládežnícke tímy aj tímy dospelých športovcov), významné športové podujatie organizované žilinským klubom v roku 2022 a významná činnosť športového trénera za rozvoj, dlhoročné zásluhy a preslávenie športu v meste Žilina.

Športový klub môže navrhnúť maximálne troch športovcov a dva športové tímy. "Anketa sa týka len športových klubov v meste Žilina, zohľadňuje sa však aj úspech Žilinčanov pôsobiacich v iných slovenských kluboch, ktorí dosiahli úspech v rámci reprezentácie Slovenskej republiky. Súťaž je otvorená aj pre zdravotne postihnutých športovcov," uviedla hovorkyňa mesta.

Nominácie prostredníctvom vyplnených formulárov je potrebné poslať poštou na adresu Mestského úradu Žilina, elektronicky e-mailom na adresu matej.franek@zilina.sk alebo priniesť osobne do podateľne úradu. Propozície ankety, formuláre nominácie spolu so súhlasom na spracovanie osobných údajov sú k dispozícii na webe mesta, dodala Zigová.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.01.2018
Žilina hľadá výnimočné osobnosti mesta
Aj v tomto roku majú Žilinčania možnosť navrhnúť významné osobnosti alebo kolektívy zo svojho okolia, ktoré nesú výrazné zásluhy v oblasti kultúry, športu či vzdelávania. Mesto Žilina opäť hľadá výnimočných ľudí, ktorým udelí jedno zo svojich ocenení.
viac
25.11.2021
Ľudia môžu hlasovať o najlepších športovcov B. Bystrice
Banskobystričania môžu do 17. februára budúceho roka nominovať favoritov na ocenenie Najlepší športovci mesta Banská Bystrica za rok 2021. Aj napriek pretrvávajúcej pandémii mesto nevynechalo ani jeden ročník ankety či slávnostné odovzdanie cien športovcom.
viac
11.12.2021
PSK ocení naj športovcov kraja za rok 2021
Prešovský samosprávny kraj po ročnej prestávke znovu pripravuje svoju tradičnú športovú anketu Športovec PSK. Nominácie na jednotlivcov a kolektívy prijíma do 10. januára 2022
viac
10.11.2022
Verejnosť môže nominovať najlepších športovcov mesta za rok 2022
Mesto Prešov vyhlasuje anketu o Najúspešnejších športovcov a športové kolektívy za rok 2022. Okrem športových klubov môže nominácie posielať aj široká verejnosť. Informovala o tom tlačová referentka Mestského úradu v Prešove Lenka Šitárová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %