Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
30.10.2021 01:05

Handlová pokračuje v budovaní parkovacích plôch


Ilustračná snímka


Mesto Handlová pokračuje v budovaní nových parkovacích plôch. Pribudnú na Prievidzskej a Mostnej ulici. Investíciou sleduje upokojenie dopravy. Informovala o tom hovorkyňa mesta Jana Paulínyová.


Na Prievidzskej a Mostnej ulici pribudne dovedna 37 nových parkovacích miest. "Na ulici Prievidzská medzi číslami 17 a 19 vybudujú sedem parkovacích miest, pri čísle 15 ďalších sedem a v okolí čísla 13 pribudnú štyri parkovacie miesta," spresnila Paulínyová.       

Parkovacia plocha pre 12 motorových vozidiel podľa nej vznikne na ulici Mostná medzi číslami 33 a 39 a sedem parkovacích miest vybudujú medzi číslami 55 a 61. Nové parkoviská by mal zhotoviteľ dokončiť v novembri.       

"Verejné obstarávanie mesto vyhlásilo v auguste, najvýhodnejšiu ponuku spomedzi uchádzačov preložila spoločnosť TMG, a. s., z Prievidze. Zmluvná cena diela je 52.815,17 eura. Počas záručnej doby piatich rokov má zhotoviteľ povinnosť odstrániť prípadné vady diela bezplatne," pripomenula Paulínyová.            

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.11.2020
Vo Vajnoroch pribudol nový vodovod, začína sa opravovať aj kanalizácia
V bratislavských Vajnoroch pustila v piatok Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) vodu do nového vodovodu na ulici Za humnami. Generálny riaditeľ BVS Peter Olajoš zároveň ohlásil začiatok opravy vákuovej kanalizácie v tejto mestskej časti za viac ako milión eur.
viac
20.01.2021
Cintorín Vrbica by sa mal rozšíriť o kolumbárium
Cintorín Vrbica v Liptovskom Mikuláši by sa mal počas dvoch rokov rozšíriť o kolumbárium. Do ideovej architektonickej súťaže dodali ateliéry päť návrhov, vyhrali architekti Katarína Šiarniková a Juraj Šiarnik. Informovala o tom hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.
viac
12.04.2021
V obci Chorvátsky Grob vzniknú dve nové školské triedy
Obec Chorvátsky Grob v okrese Senec od pondelka (12. 4.) začína s výstavbou tzv. prepojovacieho krčka medzi budovou základnej a materskej školy na Školskej ulici. Ide o novú budovu školy, v ktorej vzniknú dve nové triedy. Samospráva o tom informuje na svojom webe.
viac
12.05.2021
Detva chce s obnovou ciest na Námestí mieru začať koncom mesiaca
Mesto Detva plánuje začať s rekonštrukciou ciest a chodníkov na sídlisku Námestie mieru na konci mája. Uviedol to hovorca mesta Milan Suja.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %