Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
25.06.2020 01:40

BSK hľadá nových riaditeľov domovov sociálnych služieb v Bratislave a Pezinku


Domov sociálnych služieb a zariadenie pre seniorov na Hrnčiarskej v Pezinku.


Bratislavský samosprávny kraj (BSK) hľadá záujemcov na obsadenie pracovnej pozície riaditeľa v Domove sociálnych služieb pre deti a dospelých na Javorinskej v Bratislave a v Domove sociálnych služieb a zariadenia pre seniorov na Hrnčiarskej v Pezinku.


„Práca v sociálnej oblasti nie je jednoduchá. Potrebuje silného človeka, telom i dušou, ktorý toto povolanie, niekedy až poslanie, bude robiť s láskou, empatiou a obrovským nasadením. A pozícia riaditeľa tiež nie je výnimkou. Vyžaduje si celého človeka, ktorý je manažérom, psychológom, kolegom, kreatívcom a vníma veci, ktoré sa dejú vnútri aj vonku. Verím, že sa takýto ľudia nájdu, prinesú nápady a pomôžu nám posúvať sociálnu oblasť dopredu,“ povedal  predseda BSK Juraj Droba.

Záujemcovia musia mať prax na funkciu riaditeľa minimálne 3 roky riadiacej praxe alebo 5 rokov práce v zaradení sociálnych služieb. Požadované je vysokoškolské vzdelanie II. stupňa humanitného, ekonomického alebo právneho zamerania. K náplni práce patrí riadenie, kontrola činnosti zariadenia, zabezpečenie plynulej prevádzky či analyzovanie a vyhodnocovanie hospodárenia s verejnými prostriedkami.

Zoznam potrebných dokladov, ako aj ďalšie požiadavky na uchádzača nájdete tu: https://bratislavskykraj.sk/otvorena-zupa/volne-pracovne-miesta/

Doklady je potrebné doručiť do podateľne Úradu Bratislavského samosprávneho kraja do 31. 7. 2020. Na osobný pohovor budú pozvaní tí uchádzači, ktorí splnia stanovené podmienky. Termín nástupu je dohodou.

Autor: (Lucia FORMAN, hovorkyňa BSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.07.2017
Súťaž na vybudovanie Family parku v Bratislave je spustená
Unikátny projekt Family parku naberá reálne kontúry. Záujemcovia o tridsaťročný prenájom a prevádzku „Family parku“ na rozlohe deviatich hektárov majú možnosť predkladať svoje ponuky do 7. septembra.
viac
03.09.2019
BSK otvoril nové zariadenie pre deti s autizmom na Dúbravskej ceste v Bratislave
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) zriadil nové špecializované zariadenie pre deti od šiestich do 18 rokov s poruchou autistického spektra. V pondelok ho otvorili v Domove sociálnych služieb (DSS) pre deti a rehabilitačnom stredisku Rosa na Dúbravskej ceste v Bratislave.
viac
01.04.2020
Bratislava hľadá zdravotníkov i sociálnych pracovníkov do karanténneho mestečka
Mesto Bratislava hľadá lekárov, zdravotnícky personál, sociálnych pracovníkov, psychiatrov a ďalších ľudí, ktorí pomôžu zabezpečiť fungovanie karanténneho mestečka pre ľudí bez domova na Zlatých pieskoch v hlavnom meste.
viac
11.08.2020
Hľadá sa učiteľ primárneho vzdelávania v Európskej škole v Bruseli
Rezort školstva vypísal výberové konanie na učiteľa pre I. stupeň základnej školy – primárne vzdelávanie v Európskej škole v Bruseli pre školský rok 2020/2021.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %