Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
13.02.2017 09:48

Banská Bystrica na Valentína ožije biatlonom


Pozvánka.


Slovenský zväz biatlonu v spolupráci s Banskou Bystricou - Európskym mestom športu 2017 a Laserovepusky.sk prináša unikátnu príležitosť vyskúšať si biatlon na vlastnej koži.


Predtým, ako v Osrblí vypukne biatlonový ošiaľ počas Majstrovstiev sveta v juniorských a kadetských kategóriách, sa 14. februára 2017 v doobedných hodinách stretnú vybraní žiaci banskobystrických základných škôl a zmerajú si sily v behu na lyžiach a streľbe z laserových pušiek.

Podujatie sa uskutoční v Mestskom Areáli Zimných Športov - Snowland v Banskej Bystrici (plážové kúpalisko). Výnimočnú príležitosť vyskúšať si disciplíny biatlonu, uspieť a dostať sa na Majstrovstvá sveta dostane aj široká verejnosť v čase od 14. do 17. hododiny. Predtým ako sa postavia na štart budú mať k dispozícii tréningovú strelnicu Biathlon Mania, ako i možnosť zapožičať si bežky z požičovne a SKI centra Trendšport priamo v areáli. 

Organizátori podujatia zároveň srdečne pozývajú malých i veľkých podporiť našich mladých reprezentantov do Národného biatlonového centra Osrlbie, kde budú prebiehať v dňoch 22. - 28. 2. Majstrovstvá sveta juniorov a kadetov. Vyhlásenie víťazov podujatia Biatlon v Bystrici prebehne práve počas Majstrovstiev sveta v Osrblí. Stať sa reprezentantom Slovenska a vystúpiť na stupeň víťazov rovnako ako najlepší biatlonisti sveta tak môže každý mladý biatlonový nadšenec!

Viac informácií na facebook udalosti - Biatlon v Bystrici.

 

Autor: (Dušan ŠIMOČKO, Slovenský zväz biatlonu)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.07.2016
Majstrovstvá sveta a vesmíru v pretekoch na táčkach
V obci Bolešov sa v sobotu 2. júla uskutočnia už po 4.krát netradičné preteky na ešte netradičnejších vozidlách, tzv. „táčkach“.
viac
07.03.2017
Okresné kolo súťaže Hviezdoslavov Kubín
Malokarpatské osvetové stredisko v Modre bude od stredy hostiť víťazov obvodných súťaží a prehliadok Hviezdoslavovho Kubína 2017. V stredu sa predstavia tí najlepší recitátori z okresu Bratislava III a IV a štvrtok bude patriť okresom Bratislava I, II a Malackám, Sencu a Pezinku.
viac
07.06.2017
Snina pri príležitosti výročia predstaví vlastnú mincu i pieseň
Sninská samospráva sa pri príležitosti 700. výročia prvej písomnej zmienky o meste rozhodla pripraviť pre svojich obyvateľov možnosť vyraziť si vlastnú mincu. Mesto bude zároveň reprezentovať aj nová pieseň. Obe zaujímavosti predstaví verejnosti už tento piatok (9. 6.).
viac
19.10.2017
Námestie slobody rozžiaria lampióny
Už po tretíkrát ožije Námestie slobody kultúrou. V piatok 20. októbra hlavné mesto pozýva od 18. do 20. hodiny rodičov s deťmi, žiakov aj mládež do tohto priestoru, ktorý bude v tento večer lákať svetlom z cca 100 lampiónov. Rozsvietená bude aj fontána Družba, ktorá je dominantou námestia.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %