Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
27.02.2021 03:05

Župa neotvorí stredné školy v siedmich okresoch


Ilustračná snímka


Od 1. marca bude šesť z deviatich okresov v kraji podľa regionálneho COVID automatu zaradených do čiernej farby. Vedenie župy sa preto rozhodlo stredné školy v týchto okresoch neotvoriť.


Po novom pribudli medzi čierne okresy aj Trenčín a Považská Bystrica, pridali sa tak k Bánovciam nad Bebravou, Novému Mestu nad Váhom, Partizánskemu a Ilave. Študenti župných stredných škôl v týchto okresoch sa od pondelka 1. marca budú vzdelávať dištančne. Žiaci končiacich ročníkov sa prezenčnou formou môžu vzdelávať v okresoch Prievidza, Myjava a Púchov.

AKTUALIZÁCIA: Na základe vyhlášky č. 87 Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Trenčíne zverejnenej vo Vestníku vlády SR sa prezenčná výučba na školách uskutoční iba v okrese Púchov a Prievidza. Žiaci na stredných školách v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja v okrese Myjava sa budú od pondelka 1. marca vzdelávať dištančne.

Autor: (ts-tsk-mp)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.01.2017
Prezentácia župných škôl v Avione už tento piatok
Podujatie Deň župných škôl v Avione, ktorého organizátorom je Bratislavský samosprávny kraj, odštartuje svoj šiesty ročník už tento piatok (20. 1.). Od 9. do 17. hodiny sa bude v nákupnom centre Avion v Bratislave prezentovať 47 stredných škôl.
viac
15.01.2018
TSK bude aj tento rok pokračovať v optimalizácii stredného školstva
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) chce aj v tomto roku pokračovať v optimalizácii siete stredných škôl vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti a v rekonštrukcii škôl a školských zariadení.
viac
29.11.2018
Deväť stredných škôl si prevzalo noty a pravidlá hry v školení koordinátorov
Študenti stredných škôl v pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) sú prvými v rámci Slovenska, ktorí v zmysle princípov otvoreného vládnutia dostanú príležitosť zmeniť svoju školu k lepšiemu prostredníctvom realizácie vlastných nápadov za peniaze zo župného rozpočtu.
viac
06.02.2021
ŽSK odporučil stredným školám neotvárať
Žilinský samosprávny kraj (ŽSK) odporučil stredným školám neotvárať od pondelka (8. 2.) vzhľadom na blížiace sa prázdniny (15. 2.). Podľa hovorkyne ŽSK Martiny Remencovej neboli školy pripravené na túto situáciu, ani na testovanie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %