Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
12.03.2020 12:20

ZMO vranovského regiónu spustilo novú webovú stránku


Snímka zdroj: (vranovske.sk).


Združenie miest a obcí vranovského regiónu (ZMO VR) spustilo novú webovú stránku. Informovala o tom rada ZMO VR.


Jej obsah má slúžiť ako autorizovaný a korektný zdroj informácií pre primátorov, starostov a zamestnancov mestských a obecných úradov, verejnosť na nej získa detailný prehľad o všetkých kultúrnych, spoločenských a športových akciách v okrese Vranov nad Topľou.

Medzi informáciami, ktoré bude nová internetová stránka sprostredkúvať, majú byť k dispozícii zápisnice a uznesenia rady ZMO VR, zápisnice z mikroregiónov či archív informácií z centrálnej kancelárie ZMOS-u. „Zverejňovať budeme tiež všetky výzvy o dotácie z eurofondov. Pracovníci mestských a obecných úradov ich už nebudú musieť vyhľadávať jednotlivo, ale komfortne ich nájdu na jednom mieste, čím verím, že im podstatne uľahčíme orientáciu v tejto problematike,” uviedol tajomník rady ZMO VR a starosta Nižného Hrušova Ján Fenčák.

Doplnil tiež, že rada ZMO VR sa zriadením novej webovej stránky snaží vyjsť v ústrety aj aktívnym občanom, ktorí si doteraz museli informácie o podujatiach vyhľadávať zdĺhavo prostredníctvom rôznych zdrojov. „Okrem tradičných akcií tu môžu starostovia vkladať aj nepravidelné akcie, ktoré sa rozhodnú usporiadať v priebehu roka. Túto možnosť pri verejných podujatiach ponúkame aj verejnosti,” uzavrel Fenčák s tým, že záujemcovia tak môžu urobiť prostredníctvom zverejnených kontaktov.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.12.2016
Po desiatich rokoch má mesto novú webovú stránku
Od začiatku decembra je v prevádzke vynovená oficiálna webová stránka mesta Myjava. Nahradila predošlý web samosprávy, ktorý fungoval prakticky desať rokov.
viac
01.03.2017
Verejnú súťaž na novú webovú stránku Trenčína vyhrala brnianska spoločnosť
Skúšobnú verziu novej webovej stránky mesta Trenčín majú spustiť do konca leta. Verejnú súťaž na nový web Trenčína vyhrala spoločnosť InQool z Brna. Výsledná cena za vytvorenie webu je 18 700 eur.
viac
27.03.2020
ŠIOV má na webe doplnené sekcie o odbornom vzdelávaní v dobe pandémie
Štátny inštitút odborného vzdelávania (ŠIOV) rozšíril svoju webovú stránku o mimoriadnu sekciu v súvislosti s aktuálnou pandémiou nového koronavírusu.
viac
28.04.2020
Mesto Handlová zbiera pripomienky k novému webovému sídlu
Webové sídlo mesta Handlová www.handlova.sk (ďalej webstránka) má po 17. rokoch nový vzhľad. Webstránka je oproti predchádzajúcej jednoduchšia, prehľadnejšia a užívateľsky prístupnejšia.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %