Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
26.11.2022 12:55

Zimný štadión v Zlatých Moravciach bude od decembra otvorený pre verejnosť


Ilustračná snímka


Zimný štadión v Zlatých Moravciach bude od decembra otvorený pre verejnosť. Podľa slov Mariana Pánika, prezidenta klubu HC Zlaté Moravce, ktorý štadión spravuje, bude zimný štadión otvorený od 7. decembra, verejné korčuľovanie bude druhý decembrový víkend.


 Ceny pre verejnosť ostanú nezmenené, potvrdil Pánik. Dĺžka nadchádzajúcej sezóny sa podľa vyjadrenia Pánika nedá predpovedať, závisieť bude od ekonomických možností. "Chceli by sme ľad udržať do konca januára. V každom prípade bude najdlhšie štadión otvorený do konca februára," skonštatoval.       

Štadión mal byť pôvodne otvorený začiatkom jesene. Pre vysoké ceny energií však zostal zatvorený a hrozilo, že tak zostane celú sezónu. "Jeho otvorenie aj na takéto kratšie obdobie je možné na základe poklesu cien elektriny a dohody s mestom Zlaté Moravce o poskytnutí mimoriadnej dotácie na podporu energetických výdavkov zimného štadióna," povedal Pánik.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.04.2018
Pezinok sa môže tešiť zo zimného štadióna
Dňa 26. apríla 2018 sa uskutoční otvorenie dlhoočakávanej ľadovej arény, ktorá stojí na Suvorovovej ulici v Pezinku. Pezinská verejnosť, no nielen tá pezinská, je pozvaná, aby oslávila otvorenie arény a zaželala jej množstvo spokojných korčuliarov.
viac
12.10.2018
Po ôsmich rokoch otvoria zrekonštruovaný zimný štadión
Po ôsmich rokoch otvoria v sobotu 13. októbra zrekonštruovaný zimný štadión v Kežmarku. Hovorkyňa mesta Zuzana Šlosárová informovala, že súčasťou slávnostného otvorenia hokejovej arény bude aj prvý domáci zápas miestnych hokejistov.
viac
03.08.2023
Nemocnica otvorila novú ambulanciu všeobecného lekára
Nemocnica Agel Zlaté Moravce otvorila v utorok novú ambulanciu všeobecného lekára pre dospelých.
viac
07.10.2023
Zimný štadión v Gelnici otvára sezónu, vlani ho zavreli pre nárast cien energií
Mesto Gelnica v piatok otvára sezónu na ľade Zimného štadióna Petra Bindasa. Ako informoval primátor Dušan Tomaško na sociálnej sieti, v rámci nej plánujú zorganizovať niekoľko nových podujatí. Minulý rok museli pre výrazné zdraženie energií štadión predčasne zatvoriť.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %