Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
15.04.2024 08:55

Združenie miest a obcí Slovenska pozýva na ďalší webinár Enviroakadémie


Ilustračný banner


Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) pripravilo pre členov ZMOS v spolupráci so spoločnosťou INISOF a spoločnosťou Envipak ďalší webinár Enviroakadémie, ktorého hlavnou témou bude odpadové hospodárstvo.


Prvý blok webinára bude zameraný na najčastejšie chyby pri vedení evidencie v odpadovom hospodárstve miest a obcí. Budeme sa venovať chybám pri evidencii odpadov a ohlásení a vysvetlíme si súvislosti povinností samospráv pri evidovaní odpadov, prečo je to tak a prečo je zodpovednosť za evidenciu a ohlásenie na obci a meste a nie na nikom inom.

Druhou témou webinára bude nastavenie systému nakladania s voľne pohodením odpadom (littering). Ide o tému aktuálnu legislatívne ako aj potrebou nastavenia v praxi a zároveň je  téma spojená s čistením verejných priestranstiev obcí a miest.

Podujatie sa uskutoční 24. apríla  2024 (v stredu) so  začiatkom o 09:00 hod. prostredníctvom platformy MS TEAMS.

Prihlasovať sa môžete najneskôr do 22. apríla 2024 prostredníctvom prihlasovacieho formulára.

Program Enviroakadémie nájdete TU.

Prihlasovací formulár nájdete TU.

Po potvrdení účasti Vám bude zaslaný link na Vami zadaný email, prostredníctvom ktorého sa bude možné on-line workshopu zúčastniť.

 

O Enviroakadémii ZMOS:

Cieľ: Cieľom Enviroakadémie je pokrytie kľúčových aspektov životného prostredia z hľadiska miestnej územnej samosprávy.

Cieľová skupina: Štatutárni zástupcovia miest a obcí a nimi zriadených a založených organizácií, prednostovia mestských a obecných úradov, hlavní kontrolóri, odborní zamestnanci mestských a obecných úradov.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.09.2019
SMART ako nástroj na podporu cezhraničnej spolupráce
Združenie miest a obcí Slovenska vás pozýva na medzinárodnú konferenciu Municipálna V-4: SMART ako nástroj na podporu cezhraničnej spolupráce.
viac
23.11.2019
Podpora nájomného bývania samosprávou – teória a prax
Združenie miest a obcí Slovenska, partner národného projektu Podpora kvality sociálneho dialógu, vás pozýva na seminár Podpora nájomného bývania samosprávou – teória a prax. Termín a miesto konania: 3. decembra 2019 (utorok), hotel Bešeňová, Bešeňová.
viac
12.11.2020
Webinár k budúcemu programu HU-SK-RO-UA 2021-2026
Spoločný technický sekretariát pre program SK-HU-RO-UA pozýva na webinár, ktorého cieľom je prediskutovanie územnej analýzy budúceho cezhraničného programu NEXT SK-HU-RO-UA 2021-2026.
viac
04.01.2022
ZMOS prichádza s enviroakadémiou
Združenie miest a obcí Slovenska prichádza s enviroakadémiou. Cieľom tejto agendy bude pokrytie kľúčových aspektov životného prostredia z hľadiska miestnej územnej samosprávy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %