Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
15.04.2024 08:55

Združenie miest a obcí Slovenska pozýva na ďalší webinár Enviroakadémie


Ilustračný banner


Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) pripravilo pre členov ZMOS v spolupráci so spoločnosťou INISOF a spoločnosťou Envipak ďalší webinár Enviroakadémie, ktorého hlavnou témou bude odpadové hospodárstvo.


Prvý blok webinára bude zameraný na najčastejšie chyby pri vedení evidencie v odpadovom hospodárstve miest a obcí. Budeme sa venovať chybám pri evidencii odpadov a ohlásení a vysvetlíme si súvislosti povinností samospráv pri evidovaní odpadov, prečo je to tak a prečo je zodpovednosť za evidenciu a ohlásenie na obci a meste a nie na nikom inom.

Druhou témou webinára bude nastavenie systému nakladania s voľne pohodením odpadom (littering). Ide o tému aktuálnu legislatívne ako aj potrebou nastavenia v praxi a zároveň je  téma spojená s čistením verejných priestranstiev obcí a miest.

Podujatie sa uskutoční 24. apríla  2024 (v stredu) so  začiatkom o 09:00 hod. prostredníctvom platformy MS TEAMS.

Prihlasovať sa môžete najneskôr do 22. apríla 2024 prostredníctvom prihlasovacieho formulára.

Program Enviroakadémie nájdete TU.

Prihlasovací formulár nájdete TU.

Po potvrdení účasti Vám bude zaslaný link na Vami zadaný email, prostredníctvom ktorého sa bude možné on-line workshopu zúčastniť.

 

O Enviroakadémii ZMOS:

Cieľ: Cieľom Enviroakadémie je pokrytie kľúčových aspektov životného prostredia z hľadiska miestnej územnej samosprávy.

Cieľová skupina: Štatutárni zástupcovia miest a obcí a nimi zriadených a založených organizácií, prednostovia mestských a obecných úradov, hlavní kontrolóri, odborní zamestnanci mestských a obecných úradov.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.10.2019
Smart ako nástroj modernizácie miestnej územnej samosprávy
Združenie miest a obcí Slovenska vás pozýva na informačný workshop Smart ako nástroj modernizácie miestnej územnej samosprávy s tematickým podtitulom Smart riešenia v turistickej infraštruktúre a cezhraničná spolupráca
viac
16.11.2020
Webinár k výzve na majetkovo-právne vysporiadanie pozemkov v obciach s MRK
Informačný webinár pre žiadateľov k výzve zameranej na podporu vysporiadania majetkovo-právnych vzťahov k pozemkom v obciach s MRK sa uskutoční online 23. novembra 2020 od 9,00 do 11,00 prostredníctvom platformy Cisco Webex.
viac
10.03.2021
Webinár o Referenčnom rámci pre udržateľný rozvoj
Pokiaľ máte záujem dozvedieť sa viac o nástroji na plánovanie, uskutočňovanie a monitorovanie miestneho udržateľného rozvoja, prihláste sa na webinár o Referenčnom rámci pre udržateľný rozvoj, ktorý sa uskutoční online 15. marca 2021 od 9,00 do 10,30.
viac
08.03.2024
Posledný deň na prihlásenie sa na webinár Finančnej akadémie ZMOS
Združenie miest a obcí Slovenska pripravilo v spolupráci s partnerom združenia VÚB, a.s., webinár pre členov ZMOS k makroekonomickej prognóze vývoja hospodárstva a jej dopadu na miestnu územnú samosprávu a k dani z nehnuteľnosti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %