Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
07.06.2022 04:00

Výstavisko Expo Center Trenčín pozýva na výstavu AQUA


Banner.


Výstavisko Expo Center Trenčín organizuje vo svojom areáli v dňoch 14.  –  15. 6. 2022 už 23. ročník medzinárodnej špecializovanej výstavy vodného hospodárstva, hydroenergetiky, ochrany životného prostredia, odpadového hospodárstva a rozvoja miest a obcí AQUA.


Záštitu nad touto jedinou výstavou svojho druhu na Slovensku prevzalo Ministerstvo životného prostredia SR a odborným garantom je Asociácia vodárenských spoločností. Na výstave AQUA sa pravidelne prezentujú popredné firmy zo Slovenska, svoje zastúpenie tu majú i zahraničné firmy. Na príprave sprievodného programu tradične participuje MŽP SR, AVS, Asociácia čistiarenských expertov SR a  Slovenský národný komitét  IWA.

Súčasťou výstavy bude aj seminár na tému Zákon o verejných vodovodoch a kanalizáciách v praxi a konferencia Priemyselné emisie spojená so slávnostným odovzdaním Národnej podnikateľskej ceny za životné prostredie. 

Výstava AQUA je určená predovšetkým pre odbornú verejnosť, starostom a primátorom miest a obcí, pracovníkom vodohospodárskych spoločností, projektantom a investorom. Poskytuje priestor aj  pre širokú verejnosť a vytvára možnosti pre porovnávanie a využitie prezentovaných produktov a technológií v konkrétnych podmienkach. 

Radi vás privítame v dňoch 14. - 15. 6. 2022 v areáli výstaviska v Trenčíne.

 

Autor: (Expo Center Trenčín)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.04.2019
Štrnásty ročník Trenčianskych robotických dní má najmä motivovať mladých
Medzinárodná súťažná prehliadka robotov sa po roku opäť vracia do krajského mesta. Výstavisko v Trenčíne už po štrnástykrát ovládne vyspelá technológia, roboty a hlavne kreativita pri realizácií myšlienok v oblasti robotiky. Záštitu nad podujatím prevzal predseda TSK Jaroslav Baška.
viac
18.05.2019
Trenčiansky kraj je pravým hokejovým regiónom
V piatok 17. mája 2019 v areáli trenčianskeho výstaviska Expo Center, a. s., spoznala verejnosť ponuku domácich i zahraničných regiónov. Svoje zastúpenie vďaka stánku KOCR Trenčín región mala na výstave Region Tour Expo 2019 aj Trenčianska župa.
viac
26.10.2019
Trenčianska župa je lídrom duálneho vzdelávania
Potvrdila to aj výstava Stredoškolák – Hrdina remesla. V poradí 21. ročník výstavy stredných škôl odštartoval vo štvrtok 24. októbra 2019 v priestoroch trenčianskeho výstaviska EXPO CENTER, a. s.
viac
03.12.2022
Handlovská kapustnica 2022! Poďte s nami rozdávať radosť chutne a ekologicky
Tradičné benefičné podujatie Handlovská kapustnica je späť v prezenčnej forme! Počas pandémie sa konali kapustnice po dva roky v komornej atmosfére podľa platných opatrení.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %