Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
30.11.2019 06:05

Vianočné srdce Zelenej župy


Ilustračný výrez pozvánky


V pondelok 2. decembra 2019 sa vestibul župného úradu v Trenčíne premení na špeciálne remeselné trhovisko s titulom Vianočné srdce Zelenej župy.


Slávnostné otvorenie je naplánované na 9. hod. a už tradične sa v jeho úvode sa bude  spoločne zdobiť vianočný stromček. Ruku k dielu priloží aj predseda TSK Jaroslav Baška. Až do piatku 6. decembra 2019 sa v rámci unikátneho trhoviska postupne predstavia klienti 18 zariadení sociálnych služieb. Do priestorov úradu tak bude počas celého týždňa lákať okoloidúcich i širokú verejnosť ponuka ručne vyrobených vianočných ozdôb, dekorácií i voňavých dobrôt. O kultúrny program sa postará Folklórny súbor Trenčan, ktorý pôsobí pri Gymnáziu Ľudovíta Štúra v Trenčín.

Tohtoročné Vianočné srdce Zelenej župy bude mať špeciálny charakter. Po otvorení trhoviska bude slávnostne uvedené do prevádzky aj nové Klientské centrum, ktoré bude verejnosti slúžiť na poskytovanie poradenstva v oblasti sociálnych a zdravotných služieb. Nájdete ho rovnako vo vestibule župného úradu, a to priamo vedľa podateľne.

Bohatá nádielka všakovakých dobrôt, ale aj nové Klientské centrum tak symbolicky odštartujú adventný čas na Úrade TSK

Autor: (ts-tsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.11.2018
Vianočné trhovisko župa otvorí v pondelok, prvýkrát aj s účasťou nemocnice
Vždy v prvý decembrový týždeň vianočné trhovisko Trenčianskej župy odhalí srdečnosť a šikovnosť klientov zariadení sociálnych služieb. Po prvýkrát sa s k nim so svojimi výrobkami pridajú aj pacienti považskobystrickej nemocnice.
viac
16.03.2019
TSK pri zavádzaní Integrovaného dopravného systému nadväzuje spoluprácu so ŽSK
Na základe podpísaného Memoranda o spolupráci sa v stredu 13. marca 2019 uskutočnilo na pôde župného úradu v Trenčíne pracovné stretnutie, ktorého hlavnou témou bola ďalšia možná vzájomná spolupráca oboch krajov v oblasti integrovanej dopravy.
viac
20.05.2019
Trenčianska župa v tomto roku obnoví turistické značenie na 24 trasách
Vďaka spolupráci medzi Trenčianskym samosprávnym krajom (TSK) a Klubom Slovenských turistov (KST) sa aj piaty rok po sebe obnoví turistické značenie a drobná infraštruktúra na turistických trasách až v šiestich okresoch kraja.
viac
01.12.2023
Otvorenie vianočných trhov na Trenčianskej župe
Aj tento rok sa vestibul župného úradu na jeden týždeň premení na vianočné trhovisko. Každý deň sa na Trenčianskej župe predstaví iná štvorica či pätica krajských zariadení sociálnych služieb.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %