Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
13.12.2018 02:10

V Sládkovičove budú vianočné trhy na podporu škôl


Ilustračný výrez plagátu


Na námestí v Sládkovičove budú v piatok (14. 12.) od 15. h vianočné trhy na podporu školám. V sprievodnom programe od 16. h vystúpia žiaci miestnych škôl, chlapci a dievčatá z Detského centra Hrajkovo, spevokol Klubu seniorov a Ekumenický spevácky zbor.


Ako uviedla Zuzana Červenková z mestského úradu, pôjde o klasické vianočné trhy so stánkami, predajné stánky však budú mať aj školy. "Budú ponúkať vlastnoručne vyrobené dekorácie. Celé je to o podpore sládkovičovských škôl, ktoré si na oplátku pre divákov pripravili program."    

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.08.2017
Slovensko získa vyše tri milióny eur na podporu zdravej výživy na školách
Vyše tri milióny eur dostane Slovensko prostredníctvom nového program EÚ na podporu konzumácie mlieka, ovocia a zeleniny na školách. Program začína platiť od 1. augusta a začne sa realizovať v celej Únii od prvého dňa školského roka 2017/2018.
viac
28.11.2017
Vianoce v Petržalke
Už v piatok sa na Námestí republiky otvárajú petržalské Vianočné trhy. Okrem toho, že si v stánkoch budete môcť pochutnať na tradičných vianočných dobrotách a kúpiť si aj malý suvenír či darček, na pódiu umocnia sviatočnú atmosféru vystúpenia skupín rôznych hudobných žánrov.
viac
21.12.2018
Na malackých školách zavládla vianočná atmosféra
Priestory malackých škôl sa počas adventu zmenili na dejisko vianočných trhov a jarmokov s množstvom krásnych a originálnych produktov, zaujímavým programom a výborným občerstvením. Sviatočnú atmosféru dotvárala skvelá nálada, lákavé vône i hudba ohlasujúca blížiace sa Vianoce.
viac
14.12.2023
Ľudí bez domova bude možné podporiť na vianočných trhoch v Bratislave
Občianske združenie (OZ) Proti prúdu otvorí na vianočných trhoch na Hlavnom námestí v Bratislave dobročinný stánok, kde bude možné podporiť ľudí bez domova. Stánok bude otvorený od 14. do 19. decembra a bude v ňom možné stretnúť aj známe osobnosti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %