Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
13.12.2016 07:00

V historickom medzibrání pripravujú Kremnické vianočné trhy


Pozvánka.


V priestoroch historického medzibránia v Kremnici sa od pondelka 19. decembra do štvrtka 22. decembra budú konať Kremnické vianočné trhy.


"Trhy otvoríme v pondelok o 14:30 hod. koncertom miestnej kapely Virvar. Na programu sú aj súťaže a workshopy pre deti, v rámci ktorých budú napríklad tvoriť vianočné ozdoby," priblížila Veronika Chrienová z mestského úradu.      

V ôsmich stánkoch si budú môcť návštevníci trhov zakúpiť výrobky lokálnych predajcov ako napríklad ručne robené ozdoby, šperky, medovníčky či med. Nebude chýbať ani vianočný punč, varené víno a detský punč. V utorok sa podľa Chrienovej zapojí aj Stredná odborná škola pre sluchovo postihnutých v Kremnici, ktorej žiaci budú ponúkať svoje výrobky.       

"Trhy organizuje Kultúrne a informačné centrum (KIC) a mesto Kremnica najmä pre to, aby sme prispeli k vianočnej atmosfére a nálade v meste. Zároveň výťažok z predaja punču, ktorý bude predávať KIC, venujeme na dobrú vec. Veríme, že Kremnické vianočné trhy sa stanú v meste tradíciou," dodala Chrienová.

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.11.2016
O týždeň začnú Vianočné trhy v Žiline
Mesto Žilina pozýva na tradičné Vianočné trhy, ktoré sa každoročne konajú na Mariánskom námestí a Námestí Andreja Hlinku.
viac
06.12.2016
Župný december s pestrým programom
Obyvatelia a návštevníci Žilinského kraja môžu využiť december a vychutnať si župné zážitky na Kysuciach, Turci, Hornom Považí, Orave či v Liptove.
viac
20.12.2016
Stropkovčania sa pripravujú na jubilejné vianočné remeselné trhy
Mesto Stropkov sa chystá na jubilejný desiaty ročník Vianočných remeselných trhov. Tradíciu založili v roku 2007 a odvtedy je toto podujatie neodmysliteľnou súčasťou končiaceho sa adventu a príjemného očakávania Vianoc v meste.
viac
23.11.2019
V centre Bratislavy sa začali vianočné trhy, tie mestské majú nový koncept
V centre Bratislavy zavládla vianočná atmosféra. Na Hlavnom, Františkánskom a Hviezdoslavovom námestí sa totiž včera - piatok - začali vianočné trhy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %