Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
21.05.2021 10:35

UNESCO Young Professionals Programme 2021 pre mladých ľudí


Logo.


Mladí profesionáli do 32 rokov majú možnosť uchádzať sa o pracovné miesto na Sekretariáte Organizácie OSN pre vzdelávanie, vedu a kultúru UNESCO v Paríži.


Podmienkou je dokončené magisterské štúdium v niektorej z nasledovných oblastí: vzdelávanie, kultúra, komunikácia, spoločenské vedy, prírodné vedy, manažment, financie, účtovníctvo, právo alebo medzinárodné vzťahy.

Podmienkou je taktiež plynulá angličtina alebo plynulá francúzština, avšak obrovskou výhodou je ovládať oba jazyky. Znalosť arabčiny, čínštiny, ruštiny a španielčiny bude dodatočným plusom.

Záujemcovia musia preukázať znalosť systému OSN a stotožniť sa s hodnotami UNESCO, akými sú rešpekt pre diverzitu, integrita a profesionalita.

Kandidáti zašlú svoje CV v angličtine alebo francúzštine na adresu unesco@mzv.sk do 31. júla 2021. Prihlášky zaslané po tomto termíne nebudú akceptované. Súčasťou prihlášky by malo byť aj odôvodnenie motivácie pracovať pre UNESCO, ako aj bližšie určenie oblasti, v ktorej má uchádzač záujem pracovať.

Viac informácií nájdete na webovej stránke UNESCO 

Autor: (MZV SR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.08.2020
Hľadá sa učiteľ primárneho vzdelávania v Európskej škole v Bruseli
Rezort školstva vypísal výberové konanie na učiteľa pre I. stupeň základnej školy – primárne vzdelávanie v Európskej škole v Bruseli pre školský rok 2020/2021.
viac
26.03.2021
OOCR Región Gron vypísal prijímacie konanie na pozíciu výkonného riaditeľa
Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Gron zverejnila výzvu na prijímacie konanie na pozíciu výkonného riaditeľa. Záujemcovia môžu svoje žiadosti posielať do 6. apríla, informovala OOCR na svojej webovej stránke.
viac
09.06.2021
Hľadajú sa odborníci na zlepšenie životného prostredia v mestách a obciach
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR hľadá odborníkov na projekty venované zlepšeniu životného prostredia v mestách a obciach Slovenska.
viac
25.08.2021
Nový ročník súťaže Zelený svet
Slovenská agentúra životného prostredia organizuje 26. ročník medzinárodnej súťaže výtvarnej tvorivosti detí a mládeže. Prostredníctvom témy Lokálnosť je naša budúcnosť vyzýva mladých ľudí, aby sa zamysleli nad pojmom „lokálnosť“. Termín uzávierky súťaže je 30. novembra 2021.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %