Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
10.11.2021 08:45

Trenčianska radnica vyjde v ústrety majiteľom terás


Snímka zdroj: (tasr).


Mesto Trenčín umožní prevádzkarom letných terás pokračovať v podnikaní aj v zimnom období. Umiestnenie zimných terás schválil Krajský pamiatkový úrad v Trenčíne.


Ako informovala hovorkyňa mesta Erika Ságová, trenčianska radnica chce aj pri zimných terasách postupovať tak ako v ostatnom období počas pandémie nového koronavírusu.

„Prevádzkarom plánujeme odpustiť poplatok za záber verejného priestranstva. Mesto ich tak chce podporiť v ťažkom období. Ústretové je i voči všetkým štyrom prevádzkarom celoročných terás. Tí budú platiť len polovičný nájom,“ doplnila hovorkyňa.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.06.2019
Kúpalisko je pripravené otvoriť svoje brány v sobotu 16. júna
Podmienkou je priaznivé počasie. Ak bude aktuálna predpoveď počasia na sobotu 16. júna platiť, sú na letnom kúpalisku o 10.00 h vítaní prví návštevníci v tejto sezóne. Vstupné zostáva nezmenené, otváracie hodiny budú upravené podľa želania viacerých návštevníkov z minulého leta.
viac
04.04.2020
V Trenčíne od pondelka zrušia bezplatné cestovanie mestskou dopravou
Od pondelka (6. 4.) ruší mesto Trenčín bezplatné cestovanie v mestskej hromadnej doprave (MHD). Informovala o tom hovorkyňa mesta Erika Ságová.
viac
20.10.2020
V Trenčíne tento rok vianočné trhy nebudú
Vianočné trhy a s nimi spojené kultúrne podujatia sa v Trenčíne tento rok neuskutočnia. Dôvodom je zhoršujúci sa vývoj pandemickej situácie a opatrenia, ktoré schválil ústredný krízový štáb a vláda SR.
viac
10.11.2020
Terasy v historickom centre B. Bystrice môžu byť otvorené
Terasy reštaurácií a kaviarní v historickom centre Banskej Bystrice môžu byť otvorené počas celého zimného obdobia, a to pri zachovaní zníženého nájmu o 80 percent. Odsúhlasili to v utorok banskobystrickí mestskí poslanci.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %