Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
06.11.2021 12:55

Tradičný Večerný beh mestom Nitra bude virtuálny


Ilustračná snímka


Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre zorganizuje aj tento rok tradičný Večerný beh mestom. Pre nepriaznivú pandemickú situáciu sa účastníci nestretnú na jednom masovom podujatí. Zapojiť sa však môžu virtuálne.


Čas i štart behu si môže každý vybrať podľa svojich možností. „Trať je možné odbehnúť kdekoľvek a kedykoľvek. V termíne od 8. do 14. novembra bežia ženy dva kilometre a muži tri kilometre. V dňoch od 15. do 21. novembra si ženy môžu odbehnúť šesťkilometrovú a muži desaťkilometrovú trať,“ informovali organizátori.       

Úlohou účastníkov je počas daného týždňa zabehnúť určenú vzdialenosť na trati, ktorú si zvolia. Podmienkou je, že prevýšenie nemôže byť nižšie ako nula. „Čas, ako aj vzdialenosť si bude pretekár merať sám prostredníctvom bežeckých hodiniek alebo aplikácie v mobilnom telefóne. Dôležité je, aby záznam bol v GPX súbore, ktorý sa následne nahrá do elektronického systému,“ vysvetlili organizátori.        

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.11.2016
Mestá v Nitrianskom kraji poplatok za rozvoj nezavádzajú
Zákon o miestnom poplatku za rozvoj nenašiel v Nitrianskom kraji priaznivcov. Poplatok za rozvoj sa jednotlivé mestá rozhodli nezavádzať. Krajské mesto Nitra podľa vyjadrenia z odboru daní a poplatkov momentálne neplánuje zavedenie poplatku za rozvoj.
viac
07.10.2020
Kariérne dni ponúknu študentom viaceré workshopy
Prehľad o slovenskom trhu práce a viaceré workshopy ponúknu študentské Kariérne dni. Na Univerzite Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre sa budú konať 20. a 21. októbra.
viac
17.04.2021
UKF zorganizuje každoročný beh mestom, uskutoční sa netradičnou formou
Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre zorganizuje aj tento rok tradičný Jarný beh Nitrou. Pre pandémiu sa nemôže konať hromadne, organizátori preto ponúkli študentom novú, netradičnú formu.
viac
14.11.2023
Večerný beh Nitrou 2023
Mesto Nitra a Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre pozývajú na Večerný beh Nitrou - 51. ročník - ktorý pravidelne organizujú od roku 1972.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %