Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
14.07.2021 12:25

Súťaž Leto s Európou


Banner.


Ukážte ako trávite dovolenku na Slovensku a pošlite fotografie miest a projektov, ktoré boli financované s podporou eurofondov – hrady, zámky, cyklotrasy, čokoľvek čo počas leta objavíte. Vyhlasovateľom súťaže je Úrad vlády SR. Uzávierka súťaže je 31. augusta 2021.


Súťaž s názvom „Leto s Európou 2021“ je určená všetkým obyvateľom Slovenskej republiky, okrem zamestnancov Úradu vlády SR, jej cieľom je zviditeľnenie finančnej pomoci zo štrukturálnych fondov EÚ v regiónoch prostredníctvom originálneho pohľadu formou fotografií.

Cieľom súťaže je originálnou a atraktívnou formou zviditeľniť finančnú pomoc zo štrukturálnych fondov EÚ v regiónoch, resp. v blízkom okolí, meste, či obci. Cieľom súťaže je aj podpora tvorivosti, vytvorenie možnosti prezentovať svoje schopnosti, talent, ale aj mesto či región.

Výherca bude odmenený externým HDD A-DATA HD720 2,5" 1TB USB 3.0, na ktorý si môžete ukladať napríklad aj svoje letné fotografie.

Uzávierka súťaže: 31. augusta 2021

Fotografie je potrebné zaslať na adresu eurokompas@vlada.gov.sk  s predmetom Súťaž – Leto s Európou.

Štatút súťaže - Leto s Európou

Autor: (partnerskadohoda.sk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.03.2021
Regionálny príspevok štátu pre NRO nepomáha
Podpora štátu prostredníctvom regionálneho príspevku najmenej rozvinutým okresom (NRO) nepomáha. Proces tvorby a schvaľovania projektov nie je transparentný, práve naopak, je byrokratický a zdĺhavý.
viac
08.04.2021
Súťaž – Európa aj vo vašom meste
Úrad vlády SR spustil fotografickú súťaž pri príležitosti Dňa Európy. Súťaž bude trvať od 6. 4. 2021 do 5. 5. 2021. Súťaže sa môže zúčastniť každý zo SR, bez obmedzení.
viac
19.04.2021
Pripravujú sa digitálne zelené certifikáty pre bezpečné cestovanie na dovolenky
Rezort investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie spolu s rezortom zdravotníctva a vnútra pracujú na príprave riešení, aby zelené digitálne certifikáty boli pre ľudí ľahko dostupné a jednoducho ovládateľné. Digitálne zelené certifikáty majú občanom EÚ umožniť bezpečné cestovanie.
viac
09.08.2021
Environmentálnym záťažiam v regiónoch pomôžu nové eurofondy
Na environmentálne záťaže pôjde z nových eurofondov 294 miliónov eur. S predstaviteľmi samospráv v okresoch Michalovce, Humenné a Vranov nad Topľou o tom hovorila vicepremiérka. Ako pri riešení týchto problémov môžu pomôcť eurofondy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %