Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
23.07.2021 10:20

SAŽP chce robiť marketingovú kampaň k výmene kotlov v domácnostiach


Ilustračná snímka: (tasr).


Slovenská agentúra životného prostredia (SAŽP) chce robiť marketingovú kampaň k projektu výmeny kotlov s v domácnostiach. Na obstaranie kampane tak vyhlásila tender.


Odhadovaná hodnota zákazky je 530 386,67 eura bez DPH. Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Na výmenu kotlov je pripravená dotačná schéma, ktorá umožní domácnosti získať dotáciu, maximálne do výšky 95 percent nákladov a maximálne sumou 2400 eur. „Primárnym cieľom kampane je presvedčiť domácnosti, žijúce v rodinných domoch, ktoré sú vykurované kotlami na pevné/tuhé palivo, obzvlášť tie z najviac postihnutých oblastí Slovenska, aby prešli na plynové vykurovacie telesá,” uvádza agentúra v súťažných podkladoch.

Ďalším cieľom kampane je osveta o negatívnych vplyvoch vykurovania tuhými palivami na kvalitu ovzdušia, a tým aj na zdravie obyvateľov. Po výmene kotlov má marketingová kampaň informovať Slovákov o výsledkoch.

Marketingová kampaň by mala zahŕňať filmové služby a videoslužby, výrobu filmov a videí, tvorbu reklamný, propagačných a informačných filmov, služby na výrobu rozhlasových programov, služby na organizovanie, seminárov, podujatí a konferencií v hoteloch.

Zákazka by podľa súťažných pokladov mala byť plne financovaná z nenávratného finančného príspevku z Operačného programu Kvalita životného prostredia.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.01.2021
O projekt Zelenej obnovy rodinných domov je záujem
Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky a Slovenská agentúra životného prostredia žiadajú verejnosť, aby vyčkala na oficiálny začiatok výzvy. Prihlasovať sa skôr, než je zverejnená výzva, nie je potrebné.
viac
31.03.2021
Na prihlásenie obcí do súťaže Dedina roka 2021 ostáva posledný mesiac
Záujemcovia o prihlásenie do 11. ročníka národnej súťaže Dedina roka 2021 majú posledný mesiac na registráciu svojej obce. Podnet môže dať ktorýkoľvek občan Slovenskej republiky (SR), samotný proces prihlásenia je už potom na starostke alebo starostovi.
viac
25.08.2021
Nový ročník súťaže Zelený svet
Slovenská agentúra životného prostredia organizuje 26. ročník medzinárodnej súťaže výtvarnej tvorivosti detí a mládeže. Prostredníctvom témy Lokálnosť je naša budúcnosť vyzýva mladých ľudí, aby sa zamysleli nad pojmom „lokálnosť“. Termín uzávierky súťaže je 30. novembra 2021.
viac
31.08.2021
Vyhlásenie súťaže Dedina roka
Národná súťaž Dedina roka prezentuje úspechy, výnimočnosť slovenskej dediny a tvorivej práce jej predstaviteľov a obyvateľov na rozvoji ich domova.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %