Sobota 28.09.2024
Dnes má meniny 
Václav
°C
25.06.2024 05:10

PSK poskytne širokej verejnosti bezplatný cykloservis


Ilustračný výrez plagátu


Už po štvrtýkrát môžu cyklisti využiť obľúbenú sezónnu službu Prešovského samosprávneho kraja – bezplatný cykloservis. Stačí, ak prídu so svojim bicyklom pred Úrad PSK poslednú júnovú stredu.


Cyklisti si môžu pred letnou sezónou nechať skontrolovať svoj bicykel. Bezplatnú službu poskytne Prešovský samosprávny kraj pred svojim sídlom v Prešove už v stredu 26. júna od 8.00 do 16.00 hod. už po štvrtýkrát.

Osem hodinový cykloservis zabezpečí kvalifikovaný mechanik. Záujemcovia môžu uňho absolvovať vstupnú kontrolu a konzultácie, taktiež si môžu dať na svojom bicykli nastaviť a premazať brzdy či riadenie. V prípade potreby mechanik dotiahne na bicykli skrutkové spoje, premaže reťaze či dofúka kolesá. K dispozícii bude aj v prípade poradenstva, ako sa starať o svoj bicykel.

Prešovský samosprávny kraj zabezpečuje bezplatný autorizovaný cykloservis pre širokú verejnosť už po štvrtýkrát. Akciou chce podporiť rozvoj cyklistiky na svojom území, zároveň chce motivovať k jazde na bicykli aj príležitostných cyklistov.

Autor: (ts-PSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.08.2021
Nominujte osobnosti Prešovského kraja
V rámci udeľovania Ceny Prešovského samosprávneho kraja kraj plánuje oceniť významné osobnosti či kolektívy regiónu súčasne za roky 2020 a 2021. Kým laureáti za vlaňajší rok sú už známi, nominácie pre aktuálny ročník sú otvorené, a to aj pre verejnosť. Uzávierka ich návrhov je 30. septembra.
viac
22.01.2022
O najpopulárnejšom športovcovi či športovom klube PSK rozhoduje aj verejnosť
Prešovský samosprávny kraj plánuje v polovici marca už po osemnásty krát oceniť najúspešnejších športovcov kraja vo svojej tradičnej ankete Športovec PSK.
viac
27.01.2022
Nová infolinka PSK zodpovie otázky o koronavíruse
V čase silnejúcej štvrtej vlny pandémie koronavírusu prichádza Prešovský samosprávny kraj smerom k verejnosti s ďalšou aktivitou. Je ňou zriadenie vlastnej informačnej telefonickej linky pre otázky verejnosti týkajúce sa ochorenia Covid-19 a jeho liečby.
viac
12.02.2022
Hľadá sa kniha kraja. Vyhlásený je už v poradí piaty ročník súťaže
Už 5. ročník súťaže o najlepšie knižné tituly Prešovského samosprávneho kraja je spustený. Jubilejná „Kniha roka“ prináša tento rok aj niekoľko zmien.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.35 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.05 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.60 %