Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
17.05.2016 11:21

Prípravy starostov na európsky šampionát vrcholia


Naši starostovia po úspechu na majstrovstvách Európy v poľskom Tychy.


Výber starostov a primátorov sa pripravuje na majstrovstvá Európy starostov vo futbale. Šampionát, na ktorom sme pred štyrmi rokmi bodovali, sa koná v dňoch 16. až 20. mája v Uherskom Hradišti. Súčasťou príprav nášho tímu na podujatie bol aj nedávny kemp.


Uskutočnil sa v Poľnom Kesove, v zariadení Termapark Nitrava za účasti 44 starostov a primátorov. „Jednotlivé tréningové jednotky sa odohrávali na ihrisku v Mojmírovciach, kde sme našli výborné podmienky,“ hovorí tréner našich futbalistov a starosta Ružindola Vladimír Púčik. „Starostovia vytvorili štyri družstvá, ktoré hrali proti sebe. Na základe poznania jednotlivých hráčov z predchádzajúceho obdobia a výberu na kempe sme vytvorili dve družstvá Slovensko 1 a Slovensko 2, ktoré budú reprezentovať slovenskú samosprávu na majstrovstvách Európy v Českej republike.

Za ZMOS sú zostavením výberov poverení Vladimír Púčik, starosta Ružindola a Roman Súkeník, starosta Zemianskych Sadov. Európsky šampionát sa pred štyrmi rokmi konal v Poľsku, v meste Tychy, kde náš futbalový tím obsadil druhé miesto.

Autor: (mk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.04.2016
Starostovia v michalovskom regióne poukázali najmä na problémy v školstve
Členovia Regionálneho združenia Zemplín – Michalovský región sa na svojom výročnom sneme zišli 16. marca. Snem otvoril a viedol jeho predseda a primátor Michaloviec Viliam Zahorčák, ktorý privítal prítomných členov a hostí.
viac
06.05.2016
Obec chce postaviť dom smútku, ako jediná z okolia ho zatiaľ nemá
Výstavba domu smútku je jedným z aktuálnych zámerov vedenia obce Belín v okrese Rimavská Sobota. Ako informoval starosta Ivan Očenáš ml., ich dedina je poslednou v okolí, ktorá takýto objekt zatiaľ nemá.
viac
21.05.2016
Úspešní starostovia a kvalitní futbalisti - majstri Európy starostov vo futbale
Družstvo slovenských starostov a primátorov je aktuálnym majstrom Európy vo futbale. Rozhodli o tom tohtotýždňové, v poradí III. Majstrovstvá Európy starostov vo futbale, ktoré sa uskutočnili v Uherskom Hradišti.
viac
31.05.2016
Ohováranie starostu. Užitočné rady a informácie - právna poradňa
Právna poradňa v Obecných novinách. Odpovedá JUDr. Daniela Franzenová z Kancelárie ZMOS.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %