Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
16.03.2016 10:00

Policajti ratovali muža, ktorý visel na plote zakliesnený dolu hlavou


Preliezať plot sa môže zvrtnúť na životu nebezpečnú činnosť. (Ilustračné foto: YouTube)


Levickí policajti zachraňovali muža, ktorý zostal visieť zakliesnený na plote dolu hlavou. Ojedinelý prípad sa stal v pondelok 14. marca vo večerných hodinách v levickej mestskej časti Mestský majer.


"Zaujímavý pohľad sa naskytol 56-ročnému mužovi, ktorý uvidel na plote visieť človeka. Muž sa zakliesnil pri preliezaní pletivového plotu, pričom na ňom zostal visieť dolu hlavou," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Muža zaveseného na plote sa podarilo dať dolu až privolaným policajtom. Tí zároveň podrobili 46-ročného Ladislava dychovej skúške. Výsledok bol 2,27 promile alkoholu. Muž chcel podľa vlastných slov prespať v chatke, policajti ho namiesto toho umiestnili do cely policajného zaistenia. "Po vytriezvení bol vypočutý a obvinený z prečinu porušovania domovej slobody," skonštatovala Bruchterová.

Autor: (tasr, red)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.03.2016
Medzinárodný folklórny festival Myjava 2016 ponúkne 40 programov
Takmer 40 scénických i nescénických programov pre všetky vekové kategórie prinesie tohtoročný 57. ročník medzinárodného folklórneho festivalu Myjava 2016.
viac
30.03.2016
V Žiari nad Hronom bude opäť obľúbená Zóna bez peňazí
Jarný kolobeh vecí, aj tak nazvali dobrovoľníci zo Žiaru nad Hronom podujatie, ktoré chystajú na 9. apríla v Dome kultúry na Námestí Matice Slovenskej. Na dobre známu Zónu bez peňazí pozývajú Žiarčanov už po druhý raz.
viac
23.06.2016
Slovenské symboly na okruhliakoch z Dunaja
Bratislava obdaruje delegátov 7. európskeho summitu regiónov a miest netradičnými darčekmi.
viac
09.12.2019
Na vianočných trhoch zavesia jedličku "dolu hlavou"
Jedným z magnetov tohtoročných vianočných trhov v Hlohovci má ambíciu byť jedlička zavesená "dolu hlavou". Na Námestí sv. Michala podľa organizátora Petra Kolišťanika bude visieť na deväťmetrovej konštrukcii a pod ňou sa návštevníci budú môcť odfotografovať.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %