Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
29.01.2022 08:10

Petržalská plaváreň by mala byť od soboty opäť otvorená


Ilustračná snímka


Verejná plaváreň v bratislavskej Petržalke by mala v sobotu (29. 1.) opäť otvoriť svoje brány pre verejnosť. Kvalitu vody by mali potvrdiť ešte hygienici, podľa mestskej časti i vedenia plavárne by s tým však problém byť nemal. Plaváreň bude mať odlišný režim cez týždeň a počas víkendu.


      "Vzhľadom na uvoľnenie pandemických opatrení pripravujeme technológie na spustenie prevádzky. V prípade vyhovujúcich testov bazénovej vody sa vidíme 29. januára," informuje Petržalská plaváreň na webovej stránke.       

Cez víkendy bude okrem bazénov a relaxačnej zóny otvorený aj saunový svet, preto bude plaváreň fungovať pre všetkých bez výnimky v režime OP+. Týka sa to dní od piatka do nedele. "V týždni sauny nebudú v prevádzke a bude postačovať režim OP," doplnil manažér plavárne Marián Lukáč s tým, že tento režim bude platiť od pondelka do štvrtka.  

Maximálny počet povolených ľudí za jednu hodinu bude v prípade sáun sedem, v plaveckej a oddychovej zóne maximálne 90 ľudí.       Podľa najnovšej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR je od 19. januára povolené opätovné sprevádzkovanie wellnessov, plavární aj bazénov.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.06.2019
Na Mŕtvom ramene Váhu otvoria počas leta požičovňu lodí
Na Mŕtvom ramene Váhu v Komárne bude v polovici leta otvorená požičovňa lodí. Jej súčasťou bude aj požičovňa vodných i cestných bicyklov a bufet s občerstvením.
viac
05.08.2020
Piešťany budú centrom otvorenia Dní európskeho kultúrneho dedičstva
Tohtoročným hostiteľom otváracieho ceremoniálu Dní európskeho kultúrneho dedičstva (DEKD) na Slovensku budú Piešťany.
viac
26.11.2020
V Petržalke sa pomaly kreuje nový mládežnícky parlament
V bratislavskej Petržalke sa už kreuje nový mládežnícky parlament. Jeho členovia boli vybratí spomedzi 40 uchádzačov, momentálne pokračujú prípravy na prvé spoločné on-line stretnutia.
viac
12.03.2022
Plaváreň by po rekonštrukcii chceli opäť sprístupniť v apríli
Plaváreň v Spišskej Novej Vsi by chceli po rekonštrukcii znova sprístupniť verejnosti v apríli. Potvrdil to riaditeľ Správy telovýchovných zariadení mesta Vladimír Hovaňák s tým, že samotné práce sa začali v júli minulého roka a v súčasnosti sa dolaďujú posledné detaily.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %