Pondelok 06.05.2024
Dnes má meniny 
Hermína
°C
24.04.2024 07:55

Otvorenie Múzea školstva a pedagogiky po rekonštrukcii


Snímka zdroj: Muzeum.sk


Múzeum školstva a pedagogiky sa po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia otvára verejnosti 27. apríla 2024.


Múzeum školstva a pedagogiky bude prinášať rôzne podujatia kultúrno-spoločenského charakteru. V programovej ponuke budete môcť nájsť lektorské alebo kurátorské výklady k stálej expozícii, rozhovory s osobnosťami z oblasti kultúrneho života, premietania školských filmov, prednášky o dejinách školstva, besedy na vybrané témy k dejinám školstva, semináre a pod., špeciálne programy k vybraným sprievodným podujatiam.

Počas soboty 27. apríla 2024 bude múzeum otvorené celý deň od 11:00 do 19:00 hod.

 

Autor: (Zdroj: Múzeum školstva a pedagogiky)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.04.2018
Podtatranské múzeum v Poprade sa po troch rokoch opäť otvorilo verejnosti
Podtatranské múzeum v Poprade je od 28. marca opäť otvorené verejnosti. Stalo sa tak po takmer troch rokoch komplexnej rekonštrukcie, ktorá priniesla múzeu nový vzhľad, moderný interiér i atraktívne expozície. Prešovský samosprávny kraj vyčlenil na celkovú obnovu 2,5 milióna eur.
viac
03.06.2020
Kúriu Ambrovec po trojročnej prestávke opäť sprístupnili verejnosti
Honosne zariadený interiér šľachtického obydlia, život a tvorbu Jozefa Miloslava Hurbana a historické nálezy z hradu Beckov ponúka návštevníkom zrekonštruovaná kúria Ambrovec v Beckove. Po trojročnej prestávke je po utorkovom slávnostnom otvorení pripravená od stredy (3. 6.) prijímať návštevníkov.
viac
12.11.2020
Gotický palác na hrade Ľubovňa by chceli sprístupniť už budúci rok
Ľubovnianske múzeum chce gotický palác na hrade Ľubovňa sprístupniť verejnosti už budúci rok. V súčasnosti tam realizujú konzervačné práce, odborné reštaurovanie kamenných ostení a portálov.
viac
11.03.2024
Zrekonštruovaný Šerédyho kaštieľ chce obec sprístupniť v júni
Vynovený renesančný Šerédyho kaštieľ zo 16. storočia v Zborove v okrese Bardejov, ktorého súčasťou bude muzeálna časť, chce obec sprístupniť pred letnou turistickou sezónou.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %