Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
22.01.2021 09:15

Odporúčanie ku GDPR v systéme Bookio


Ilustračná snímka.


Združenie miest a obcí Slovenska na základe dotazov k riešeniu GDPR v súvislosti so záujmom o využívanie online rezervačného systému Bookio dáva do pozornosti odporúčanie.


Týka sa riešenia situácie, nakoľko za zber osobných údajov je zodpovedný užívateľ systému Bookio. V texte je povinnosť do 30 dní vymazať osobné údaje záujemcov o testovanie. V tomto prípade ja potrebné požiadať spoločnosť Creative Web s.r.o, prostredníctvom mailu info@bookio.sk o výmaz. Modrý text je len vzor ako sa dá komunikovať so záujemcami vo formulári. Červený text je odporúčaný text k zadaniu do poľa nad rezervačným formulárom.

Odporúčanie je k dispozícii TU 

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.10.2020
Kamery - využitie na monitorovanie hustoty a počtu osôb pred odberným miestom
Kamery obcí a miest a ich prípadné využitie na monitorovanie hustoty a počtu osôb pred testovacím odberným miestom pri plošnom testovaní – usmernenie.
viac
19.11.2020
Diskusia o preplácaní prvých nákladov obciam je vo finálnej fáze
Diskusia medzi ministerstvami vnútra a financií o preplácaní nákladov obciam za prvé kolá plošného testovania je vo finálnej fáze. Spolu by malo ísť o sumu okolo osem miliónov eur.
viac
15.01.2021
Rezervačný systém zjednoduší samosprávam proces testovania
Združenie miest a obcí Slovenska prichádza medzi samosprávy s jedinečnou ponukou. Ide o rezervačný systém Bookio na pomoc pri testovaní obyvateľov. Tento modul uľahčí prihlasovanie ľudí na testovanie, zlepší plánovanie pre mestá a obce a výrazne zvýši bezpečnosť a efektivitu samotného testovania.
viac
09.02.2021
ZMOS žiada vládu o zavedenie systému do testovaní obyvateľstva
Združenie miest a obcí Slovenska žiada vládu Slovenskej republiky o to, aby do testovania obyvateľov zaviedla systém. Dlhodobé suplovanie zdravotníckych úkonov musí nahradiť zrozumiteľný systém manažovania.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %