Utorok 19.03.2024
Dnes má meniny 
Jozef
°C
10.12.2019 04:05

Obec Varín rozšíri kapacitu materskej školy takmer za 385-tis. eur


Ilustračná snímka


Obec Varín v Žilinskom okrese zrekonštruuje a rozšíri kapacitu materskej školy za takmer 385-tis. eur. O výsledku verejného obstarávania informovala obec vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.


Víťazom verejného obstarávania sa v elektronickej aukcii stala domáca spoločnosť MIPe Invest, ktorá uspela v konkurencii ďalších troch uchádzačov. Investícia bude financovaná prostredníctvom fondov z Európskej únie.       

„Predmetom stavebných prác je nadstavba, prístavba schodiska a stavebné úpravy budovy materskej školy vo Varíne, čím sa zvýši kapacita materskej školy, vyriešia sa stavebnotechnické problémy priestorov a zabezpečí sa bezbariérový prístup imobilných osôb do priestorov,“ informuje obec vo vestníku s tým, že obec uzatvorila zmluvu s dodávateľom 4. decembra.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.05.2020
Obec začína s výstavbou MŠ pri rómskej osade
S výstavbou materskej školy (MŠ) pri tunajšej rómskej osade začne obec Mníšek nad Hnilcom v okrese Gelnica v najbližších dňoch. Ako povedal starosta Ľudovít Kujnisch, momentálne ide o najväčší projekt obce.
viac
17.05.2021
Žilina rekonštruuje Materskú školu v Závodí, jej kapacita sa zvýši o 33 miest
Rozšíriť kapacitné možnosti školy prostredníctvom nadstavby a revitalizovať detské ihrisko plánuje žilinská samospráva počas stavebných prác, ktoré sa v uplynulých dňoch začali v Materskej škole Závodie.
viac
10.01.2023
Rozšírenie kapacity MŠ v Budulove je v úvodnej fáze
Práce na rozšírení kapacity materskej školy (MŠ) v mestskej časti Budulov v Moldave nad Bodvou sú v úvodnej fáze. Potvrdila to hovorkyňa mesta Jana Kovácsová. Stavba má byť hotová do novembra.
viac
15.03.2024
Dolná Strehová plánuje rozšíriť kapacitu materskej školy novostavbou
Obec Dolná Strehová vo Veľkokrtíšskom okrese plánuje rozšíriť kapacitu svojej materskej školy výstavbou nového objektu. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie s tým, že celková predpokladaná hodnota zákazky je 871.737 eur bez DPH.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
76.93 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.93 %