Nedeľa 19.05.2024
Dnes má meniny 
Gertrúda
°C
31.07.2018 07:53

Mesto vyhlásilo súťaž návrhov na rozšírenie mestského úradu


Ilustračná snímka (msu)


Riešenie rozšírenia priestorov Mestského úradu v Senci má vygenerovať súťaž architektonických návrhov. Oznámenie o otvorenej súťaži zverejnili v pondelok vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).


Predmetom súťaže je návrh prístavby, ktorá má doplniť nedostatočný administratívny priestor existujúcej budovy a prípadná rekonštrukcia súčasného objektu, ktorá bude zahŕňať najmä dispozičné preusporiadanie jednotlivých priestorov. "Návrh by mal poskytnúť energeticky úsporný objekt, ktorý nebude samosprávu zaťažovať prehnanými prevádzkovými nákladmi, a zároveň vytvorí reprezentatívnu a moderne vybavenú verejnú budovu mestského úradu," píše sa v oznámení.       

Predpokladaná hodnota zákazky je od 139.900 do 161.360 eur bez DPH. Návrhy možno poslať do 10. októbra 2018. „Architektonické riešenie musí obsahovať aj funkčné a prevádzkové riešenie a technickú a ekonomickú realizovateľnosť návrhu, rovnako tak musí prezentovať kontext umiestnenia stavby do širších vzťahov,“ spresňuje samospráva.       

Návrhy bude hodnotiť osemčlenná odborná porota, najlepšie odmení mesto finančnou prémiou. Všetky zákazky na služby, ktoré budú nasledovať po súťaži, budú pridelené víťazovi alebo víťazom súťaže.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
31.03.2017
Poslanci zastavili predaj pozemkov v Senci
Poslanci zastupiteľstva Bratislavského samosprávneho kraja zrušili 31. marca obchodnú verejnú súťaž, ktorej víťaz mal kúpiť pozemok pri kruhovom objazde na vjazde do Senca v smere od diaľnice.
viac
05.06.2020
Súťaž na revitalizáciu Slanického ostrova umenia
Žilinský samosprávny kraj vyhlásil urbanisticko-architektonickú súťaž na revitalizáciu Slanického ostrova. Súťažné návrhy je možné predkladať do 27. júla 2020. Víťaz získa odmenu vo výške tritisíc eur.
viac
18.07.2022
Nový mestský úrad je výsledkom architektonickej súťaže s 51 návrhmi
Mesto Leopoldov oficiálne otvorilo novú budovu svojho mestského úradu. Objekt je výsledkom architektonickej súťaže, do ktorej bolo prihlásených až 51 návrhov.
viac
31.10.2022
Mesto vyhlásilo súťaž na revitalizáciu mestského parku
Banskobystrická samospráva vyhlásila krajinársko-architektonickú súťaž s cieľom pripraviť návrh revitalizácie mestského parku na Tajovského ulici, ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %